“Було соромно”: Валерій Харчишин розповів про свій раніше невідомий шлюб. Ця жінка народила йому первістка

Виявляється, відомий український музикант Валерій Харчишин був одружений двічі. Свою першу дружину він повів під вінець у віці 20 років. Вона ж народила йому первістка.

Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин не часто розповідає про особисте. Чоловік вважає, що певні моменти мають залишатися лише у колі родини, а не розголошуватися на широкий загал. Проте, в інтерв’ю Славі Дьоміну, музикант зробив виключення та вразив відвертим зізнанням.

Виявляється, Валерій у молодості мав ще одну, раніше невідому дружину. Чоловік ніколи не розголошував цієї інформації, проте саме ця жінка є мамою його старшого сина Дмитра, який наразі служить у лавах ЗСУ.

Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину
Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину

Одружився чоловік у віці 20-ти років. Тоді він вважав це правильним вчинком, оскільки тривалий час зустрічався з дівчиною та мешкав разом з нею та її батьками. Харчишин гарно відкликається про екс-дружину, він запевняє, що вона чудова людина.

“Я вчинив гідно, мені було соромно перед її мамою. Я був у них у квартирі, я там проживав. Я вирішив, що тепер я мушу одружитися, що це правильно”, – поділився співак.

Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину
Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину

Завагітніла обраниця вже після весілля. Загалом, вони прожили у шлюбі 5-6 років. Про причини розлучення артист не розповідає. Певний час його старший син жив разом з матір’ю. Проте, подорослішавши, перебрався до батька.

Тож, хлопець жив з батьком, мачухою та двома братами. В родині були теплі відносини, тож ніякого дискомфорту в них не виникало. Друга дружина артистка Юлія завжди з любов’ю відносилася до Дмитра та виховувала його як власну дитину.

Друга дружина Валерія Харчишина
Друга дружина Валерія Харчишина

Нагадаємо, Валерій Харчишир розлучився з Юлією, через 13 років спільного життя у 2022 році. Про причини свого рішення пара не повідомляє. Вони вирішили залишити це в таємниці.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.