58-річний Віктор Павлік публічно висловився про своє бажання виїхати за кордон: “Може, через рік”

Народний артист України Віктор Франкович Павлік висловився про своє бажання виїхати з України за кордон. Що на цей рахунок насправді думає співак?

Не так давно фанатом Віктора Франковича пройшла вельми тривожна новина: артист пережив зупинку серця, а також складну операцію, після якої на нього чекала також важка реабілітація. До сьогодні зірка активно відновлюється, але зізнається, що йому це не дається просто.

Тим часом молода дружина разом з сином Михайликом рушили за кордон. Як відомо, у Катерини є сестра в Ізраїлі, а тому блогерка майже регулярно виїжджає до неї раз у рік.

Віктор Павлік висловився про своє бажання виїхати з України

3-річний син Віктора Павліка написав повідомлення зірковому батькові
Віктор Павлік висловився про своє бажання виїхати з України

Так як дружина Віктора Франковича займається блогерством, зрозуміло, що з поїздки вона ділиться великою кількістю фотографій. Зокрема, нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі знімки з сином на морі. Їх до себе взяв і Павлік, підписавши від власного імені.

Однак, публіка одразу зреагувала, і заявила, що Віктор Франковичу також не завадилоб відпочити на узбережжі, розуміючи всі складність його ситуації зі здоров’ям. На що Віктор Франкович відповів, що поки що його ніхто не пустить, адже йому лише 59. Але вже через рік він може розраховувати на інший результат.

Віктор Павлік висловився про своє бажання виїхати з України. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Татусеві теж би не помішало”, – відреагували в мережі.

“Ага. Хто мене туди пустить? Ще 59. Може, через рік”, – висловив надію 58-річний Павлік.

Нагадуємо, що 2 роки тому Віктор Франкович потрапив у гучний скандал через пропуск на міст. Його дружина Катерина опублікувала на своєму акаунті ряд відеороликів, які спричинили бурхливу реакцію серед публіки. Зокрема, піднялося питання на рахунок того, чому через міст продають пропуски відомим людям.

Примітно, що Віктор Франкович увесь цей час активно гастролював Україною та підтримував захисників. Він проводив як благодійні концерти так і комерційні.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.