В’ячеслав Узелков знову потрапив до лікарні: що сталося з відомим спортсменом, який нещодавно одружився

Колишній чоловік Марини Боржемської український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков знову опинився у лікарні. Що сталося зі спортсменом?

Відомий український боксер В’ячеслав Узелков, який після звільнення з професійного спорту став фітнес-інструктором, на початку 2024 року переніс ряд серйозних операцій на серці. У важку для спортсмена годину його підтримувала його нова дружина, весілля з якою відбулося нещодавно. Після реабілітації 45-річний спортсмен повернувся додому та продовжив курс у рідній Вінниці.

А напередодні Узелков повідомив, що знову опинився біля лікарні. Так, у “сториз” мікроблог В’ячеслава з’явилася фотографія, де він лежить на постелі у палаті під крапельницями.

Боксер В'ячеслав Узелков знову потрапив до лікарні
Боксер В’ячеслав Узелков знову потрапив до лікарні

“У мене знову лікарня…”, – написав Узелков і додав, що проходитиме планові профілактичні процедури, чим трохи заспокоїв своїх підписників.

Нагадаємо, що операції на серці колишньому боксеру було проведено у квітні 2024 року. Спортсмен докладно розповідав, що з ним відбувалося та регулярно ділився фотографіями з палати у знаменитій київській клініці серця. У коментарі Узелков не переставав дякувати персоналу клініки та лікарям, а також своїй новій дружині, яка день і ніч знаходилася поряд з ним у палаті.

Хворий В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Зазначимо, що після скандального розлучення із фітнес-тренеркою Мариною Боржемською спортсмен довго не міг знайти собі пару. Якоїсь миті він навіть погодився взяти участь у реаліті-шоу “Весілля наосліп”, де професійні психологи підібрали йому ідеальну наречену. Проте у фіналі В’ячеслав несподівано зізнався, що досі любить свою дружину – Марину, яка народила йому двох дітей – сина Роберта, та дочку Олівію. Вже пізніше боксер повідомив, що знову одружився. Про свою нову обраницю спортсмен нічого не розповідє, адже вважає, що щастя любити тишу!

В'ячеслав Узелков знову одружився
В’ячеслав Узелков знову одружився

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.