Позитив відреагував на чутки про таємний роман Потапа з його колишньою дружиною Андрійчук: “Бачив це”

Популярний український музикант та колишній учасник лейблу MOZGI Позитив відреагував на чутки про таємний роман Потапа з його колишньою дружиною Андрійчук.

Як відомо, Потап та Позитив багато років дружили. Але 2022-го стало відомо, що закінчилася не тільки їхня співпраця, але й дружба. За невідомих причин, Олексій Завгородній взявся активно критикувати свого колишнього продюсера, і часом навіть не добирав висловів.

Потап публічно на це не реагував, хоча і впринципі намагався дистанціюватися від усіх, хто долучався до критики. В Іспанію він поїхав разом зі своєю дружиною Настею Каменських, її матір’ю Лідою, своєю матір’ю та кращою подругою дружини Анною Андрійчук.

Позитив прокоментував чутки про роман його екс-дружини з Потапом

Позитив розповів, чому більше не працює з Потапом
Позитив прокоментував чутки про роман його екс-дружини з Потапом

Співачка разом зі своєю товаришкою повернулися до України через півроку, і після цього між ними виникла дивна ситуація: кращі подружки припинили створювати спільний контент, а також з’являтися разом на людях.

У той самий період навколо Потапа розігрався чималий скандал. Богдан Беспалов говорив про те, що Олексій розлучається зі своєю дружиною, а колишня підопічна продюсера заявила, що була його коханкою.

З тих часів пройшло півтора року, і в мережі з’явилася нова плітка: мовляв, Потап зустрічається з кращою подругою своєї дружини, і це стало причиною конфлікту між ними. Анна Андрійчук навіть відписалася від Насті.

Журналісти поспілкувалися з колишнім чоловіком Анни Позитивом та спитали в нього, чи знає він про чутки, і чи відповідають вони дійсності.

“Я тільки бачив це від різних джерел, усе це чутки, бо так, щоб я це дізнався від когось близького до всіх нас, – то ні. Тому нічого не знаю”, – відповів він.

Однак, шанувальники знаходять це цілком логічним, що стосунки між Потапом та його екс-підопічним могли зіпсуватися саме через жінку.

При цьому сам Олексій Завгородній запевняє, що зі своєю колишньою дружиною не спілкувався близько півроку, а тому не має жодних новин від неї.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.