“Їду на зустріч із прекрасним…”: схудла на 20 кг Олена Мозгова вразила виглядом – вся справа в зачісці

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова оприлюднила фотографії, на яких показала своє обличчя зблизька. Без косметики 50-річна продюсерка виглядає ще молодшою.

Продюсерка Олена Мозгова вже давно є активним користувачем соціальних мереж. На своїх сторінках у ФБ та Інстаграм, на які підписано тисячі шанувальників, знаменитість відверто розповідає про все, що відбувалося і відбувається у її житті. Контент Мозгової значно змінився з початком повномасштабної війни, наразі майже всі пости продюсерки присвячені зборам на допомогу ЗСУ, а також іншим соціальним та благодійним проектам, у яких вона безпосередньо бере участь. А раніше Олена із задоволенням розповідала про своє феноменальне схуднення, хвалилася новими вбраннями та зачісками.

Так, напередодні 50-річна Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію, яку зробила у машині. У кадрі продюсерка з’явилася абсолютно без косметики з красивою модною короткою стрижкою та окулярах у стильній оправі. Доповнили образ масивні намисто у національному стилі.

Олена Мозгова показала, як виглядає повністю без косметики
Олена Мозгова показала, як виглядає повністю без косметики

“Їду на зустріч із прекрасним. З подругами на вечір поезії”, – підписала знімок Олена Мозгова.

У Мережі відразу з’явилися коментарі: “Красуня Олена!”, “А прикраси, а прикраси які”

Нагадаємо, що напередодні, готуючись до важливого виходу у світ, 50-річна Олена Мозгова вирішила поекспериментувати з образом та наростила довгі пасма волосся. Стилісти зробили продюсерці яскравий професійний макіяж із тінями та накладними віями. Відзначимо, що виглядала знаменитість з новою зачіскою та професійним мейком дуже жіночно та елегантно.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками
50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

До речі, Олена Мозгова останнім часом неодноразово дивувала шанувальників. Наприклад, коли з’явилася на заході у розкішному японському кімоно чорного кольору. Тоді українська продюсерка зізналася, що це не єдина річ у японському стилі в її гардеробі, і вона дуже любить одягати їх на важливі сімейні урочистості та вихід у світ.

50-річна Олена Мозгова у свій день народження у кімоно
50-річна Олена Мозгова у свій день народження у кімоно

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.