Полякова показала свої супер довгі ноги, які ледь помістилися в салоні авто: потрібен окремий “Звездобус”

Співачка Оля Полякова ще раз довела, що недаремно її називають володаркою найдовших та найкрасивіших ніг в Україні. Конкуренток більше немає!

Ще за довго до початку війни співачку Олю Полякову проголосили володаркою найдовших та найкрасивіших ніг в Україні. За інформацією в інтернеті, довжина їх становить – 127 см при зростанні 180 см, що на кілька сантиметрів більше, ніж у Лесі Нікітюк. Заради сміху зірка навіть відкрила окремий обліковий запис в Інстаграм, де публікувала лише знімки своїх ніг.

Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами
Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Наразі архів можна сміливо поповнити ще одним фото. Так, напередодні Оля Полякова оприлюднила у “сториз” знімок, на якому зняла свою одну зі своїх головних переваг. У кадрі нескінченно довгі і неймовірно красиві ноги артистки, які важко поміщаються в салоні машини. Для таких принад потрібен окремий “зіркомобіль”.

Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами
Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова нещодавно опинилася в дуже неприємній ситуації, коли молодий учасник “МастерШеф” – Влад Міцкевич у “сториз” свого Інстограм несподівано зізнався, що має любовний зв’язок зі співачкою і навіть пред’явив кілька фотографій, на яких співачка і він зображений у момент пристрасного поцілунку.

Фото Влада Міцкевича з Поляковою
Фото Влада Міцкевича з Поляковою

Щоправда, на ранок “наречений” Полякової видалив усі пости і навіть вибачився. Вже в інтерв’ю Славі Дьоміну кулінар зізнавався, що насправді у нього з Олею Поляковою лише дружні та творчі стосунки, що він дуже добре знайомий з її чоловіком – мільйонером Вадимом Буряковським і ніколи б не дозволив собі завести стосунки з його дружиною.

Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем

Сама артистка та її чоловік відреагували на нічні одкровення Міцкевича з гумором. Коли артистка у прямому ефірі запропонувала Міцкевичу “відірвати ноги”, її чоловік-бізнесмен з нею відразу погодився. Втім, про цю історію вже встигли забути. Полякова продовжує активно давати концерти як в Україні, так і за кордоном, що стосується Міцкевича, то широкій аудиторії він більше не цікавий.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.