Це не випадково: Тіна Кароль та Дан Балан засвітилися в одному місці – мрія шанувальників нарешті збилася

Стало відомо, що молдавський співак Дан Балан днями вперше з'явився в Україні. У цей час у тому ж місці засвітилася і Тіна Кароль. Який дивовижний збіг!

Багато років у Мережі обговорювали любовний роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським виконавцем Даном Баланом, який виник під час їхньої участі у “Голосі”. До речі, артисти самі підігравали аудиторії та із задоволенням демонстрували на камеру ніжні почуття одне до одного. Наприкінці сезону Дан та Тіна навіть записали спільну пісню, де зображували любовну пару.

Дан Балан та Тіна Кароль
Дан Балан та Тіна Кароль

Шанувальники з нетерпінням чекали на їхнє весілля, однак у 2024 році молдавський співак Дан Балан не витримав і вибухнув гнівним постом на своєму ТГ-каналі, де зізнався, що ніколи перебував у стосунках з Тіною. Мало того, повідомив, що не бачився з нею вже понад два роки.

Проте сьогодні, 28 червня, стало відомо, що Дан Балан перебуває в Україні. Артист уперше з початку війни приїхав до Буковеля. Так, у мікроблозі молдавського співака з’явилося відео, на якому він мчить дорогою на спортивному велосипеді. У коментарі Балан зазначив, що дуже скучив і судячи з кадрів, це правда.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні

За випадковим збігом обставин засвітилася в Карпатах і Тіна Кароль. Сьогодні у своїх “сторизах” артистка оприлюднила цікаві кадри, на яких позує на тлі гарних гір із величезним білим грибом у руках.  Збіг? Випадковість? Чи все ж таки артисти нарешті зустрілися?

Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах
Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах

Нагадаємо, що напередодні Тіна Кароль була у Києві, де записала ролик для Тік-Ток разом із відомою українською блогеркою Дашею Квітковою. На даху будинку знаменитості провели спільне тренування. Незважаючи на 14-річну різницю у віці, Тіна Кароль вийшла переможницею у цьому незвичайному спортивному батлі. Даша Квіткова, яка більше двох років займається в залі, прийняла “поразку” з гідністю та зазначила, що крім фітнесу тепер займатиметься ще й йогою.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.