Влад Яма не стримав себе та публічно висміяв відому колегу, яка дуже давно хворіє: зачіпає її не вперше

Влад Яма не стримав себе та публічно висміяв відому колегу, яка дуже давно хворіє: зачіпає її не вперше

Популярний український хореограф Влад яма емігрував до Сполучених Штатів Америки два з половиною роки тому. Іронічно, що зірка тривалий час говорив про свою мрію перебратися до Флориди, але не міг її реалізувати через кар’єру та роботу в Україні.

А свій переїзд танцівник навіть в деякий час приховував, але все ж таки рано чи пізно правда виходить назовні, і так само Влад не зміг приховати той факт, що разом з родиною знаходиться в Маямі. Зараз він займається викладанням танців, проводить приватні уроки, а також групові. Час від часу хореограф виконує обов’язки ді-джея, а також збирає гроші на благодійність.

Але все це здебільшого не допомагає йому налагодити зв’язок зі співвітчизниками, які регулярно його критикують. Хореограф час від часу реагує на хейт, і інколи навіть сварить підписників.

Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Влад Яма показав свій ідеальний сніданок за кордоном
Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Але як відомо, сам Влад може бути доволі гострим на слівце і не пощадити людину у своїх публікаціях. Вже неодноразово хореографу прилітало від своєї публіки за те, що він може опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з вулиці, де його увагу привертають неоднозначні дії перехожих.

Зокрема, Яму критикували за те, що він знімає людей без дозволу, а потім викладає до інтернету. Але найбільше роздратування він як правило отримував за те, що жартував над Брітні Спірс. Як відомо, у голлівудської зірки велика група підтримки: декілька років тому фанати змогли визволити співачку від опікунства її батька.

Жінка мала велику кількість різноманітних заборон та обмежень, і найбільше її засмучувало те, що вона не може мати дитину. 3 роки тому суд визнав Брітні Спірс дієздатною та полишив її батька опікунства.

Артистка не змінила свого образу життя після цього і продовжує викладати різноманітні ролики, на яких танцює. Як відомо, Брітні завжди обожнювала і співати, і виконувати різні хореографічні постановки, які для Влада, як для професіонала виявилися цікавими, адже він регулярно публікує дані відео у себе в блозі, додаючи коментарі.

Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Судячи з усього, і цього разу Владу не вдасться уникнути критики зі сторони публіки, яка дуже болісно реагує на те, що Брітні, яка багато всього пережила, досі зачіпають.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.