Сергій Жадан розповів про свій роман з відомою та імпозантною депутаткою: перевершила Христину Соловій

Відомий письменник та музикант Сергій Жадан розповів про свій роман з відомою та імпозантною депутаткою, яка хамінила Христину Соловій. Коли все почалося?

Коли на екрани вийшов кліп Христина Соловій та Сергія Жадана, в якому вони цілувалися, здавалося, що все вже зрозуміло. Однак, письменник та співачка продовжували наполягати на тому, що між ними нічого немає. А пізніше знаменитості просто відмовлялися коментувати ситуацію навколо них.

Мовчання настало в той момент, коли закохану пару побачили в місті. Сергій та Христина гуляли, тримаючись за руку, і заперечувати очевидне вже не було ніякого сенсу. У той самий період стало відомо, що письменник розлучається зі своєю дружиною.

Сергій Жадан прокоментував чутки про свій роман з депутаткою

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Сергій Жадан прокоментував чутки про свій роман з депутаткою

Христина Соловій зізналася, що дійсно перебувала у любовних стосунках з Жаданом лише після того, як вони розійшлися. Співачка давала інтерв’ю для Маші Єфросиніної, і в ньому розповіла, що виявляється письменник почав до неї залицятися, після чого закрутилося.

Однак, Соловій надовго не вистачило, і вона закохалася в іншого чоловіка. Відбулося розставання, про яке пройшло вельми тихо, адже про любовні стосунки вони не говорили публічно, а особистість свого обранця нині Христина також приховує.

Натомість мережу облетіла новина про те, що Сергій Жадан перебуває у стосунках з відомою українською депутаткою. Нещодавно чоловік дав на цей рахунок коментар.

Так, новина з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Сергій у нас знадобилася сесія інтерв’ю з журналістами для того, щоб дати швидку реакцію на подібні новини.

“Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці”, – написав письменник.

Тим самим Сергій ані спростував, ані підтвердив роман з Світланою. Примітно, що Сергій Жадан дотримуються своїй моделі поведінки і на зраджує собі, адже з Христиною він поводився так само.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.