“Часу вкрай бракує”: 40-річна Джамала відверто розповіла про батьківство після народження третього сина

Відома співачка Джамала нещодавно стала багатодітною матір'ю. Вона не стала приховувати та чесно зізналася, що відбувається у родині, де повно дітей.

Популярна виконавиця Джамала у травні народила третього сина. Всі ми розуміємо, що поява дитини у нашому житті перевертає його з ніг на голову. А що ж відбувається після того, як в родині з’являється цілих три карапузи? Про це та багато іншого, артистка розповіла в інтерв’ю Insider.Ua.

Остання вагітність жінки була дуже активною. Вона постійно відвідувала світські заходи, проводила концерти та брати участь в проведенні премій. Фактично, відразу після музичної премії YUNA артистка вирушила до пологового. Як і на попередніх, в цей час її підтримував чоловік.

“Почуваюся зараз добре, а тому дозволила собі на цей час спокій та гармонію з дитиною. Мій розклад зараз повністю підлаштований під малюка”, – пояснила зірка.

Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства
Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства

За останній місяць вона повністю розчинилася в дітях. Й хоча, вона приділяє час своїй музичній творчості, більшість часу присвячений синам артистки. Жінка запевняє, не можна ставити життя на паузу та попри що продовжувати займатися улюбленою справою, розвиватися, будувати стосунки та народжувати дітей.

“На відпочинок усім разом, звісно б, хотілося, але поки що це нездійсненне. Навіть на планування та організацію такого відпочинку потрібно багато часу, якого у мене вкрай бракує”, – розповіла жінка.

Попри те, що у компанії малечі Джамала почуває себе комфортно, довго сидіти на місці вона не може. Жінка вже планує грандіозні плани на серпень та вересень. Добре, що у вихованні їх допомагає чоловік та батько всі трьох дітей –  Сеит-Бекир Сулейманов. Чоловік з радістю підміняє дружину, коли вона потребує перерви, або має відлучитися на роботу.

Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства
Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства

Проте, пара все ще не знає, хто буде сидіти з дітьми, поки вони працюють. Батьки зірки вже не можуть стільки допомагати, адже мають певні проблеми зі здоров’ям. Няню знайти – це також задачка не з легких. Ті, що раніше займалися хлопчиками виїхали за кордон, а інші, в нинішніх умовах, не хочуть брати на себе відповідальність.

Крім того, жінці дуже важко порпатися з домашніми справами без електрики. Все в їх будинку на електриці, тому бути дбайливою мамою стає складніше. Але, Джамала старається не нервувати через це. Вони з чоловіком розуміють, через цей шлях проходять тисячі.

“Труднощів багато, проте не ми перші, не ми й останні, скільки мільйонів українців зараз потерпають щодня. Мусимо триматися”, – зазначила Джамала.

Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства
Джамала поділилася враженнями від багатодітного батьківства

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?

Хто поклав кінець коханню Могилевської і Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років була сама

Хто поклав кінець великому коханню Наталії Могилевської і Єгора Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років провела у самотності. І після всього співачка не говорить про бізнесмена.