Був поруч як тінь, смішив і не так давно пішов: що відомо про того самого, що в серці Могилевської назавжди

Відома українська співачка Наталія Могилевська не так давно заявила про те, що нарешті знайшла своє кохання. Але є чоловік, який хоча і живе в її серці, але вже не живе в реальному світі.

Наталія Могилевська вже неодноразово розповідала про те, що нібито останні 10 років в стосунках не перебувала. За її словами, в її особистому житті була величезна перерва, за час якої вона переглянула усе, що проживала раніше, а також своє потенційне майбутнє.

Цікаво, що набагато закритішою вона стала після смерті Кузьми Скрябіна. Як відомо, вони були близькими друзями, і постійно підтримували зв’язок.

Наталія Могилевська розповіла про стосунки з Кузьмою Скрябіним

Наталія Могилевська розповіла про стосунки з Кузьмою Скрябіним

Складалося враження, що між ними завжди було суперечки: Кузьма обожнював жартувати над своєю колегою, виводити її на емоції, взаємодіяти на підвищених обертах з нею. Але насправді це була схема, яка завжди працювала для них і на телебаченні і в міжособистісних стосунках.

Разом вони були тандемом, який неможливо було перемогти чи переплюнути. Якщо Скрябін та Могилевська співпрацюють, не було сумнівів, що проект буде популярним. Неодноразово Наталію критикували за те, як вона поводилася та працювала у різноманітних шоу, але жодного поганого відгуку не було, саме тоді, коли вони були з Кузьмою в парі.

Цікаво, що Наталія Могилевська часом поводиться так, нібито Скрябін не просто в її серці, а живий. Відбувається, судячи з усього, це абсолютно не спеціально, і виглядає дуже природньо.

Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram смішне відео з тваринками, і додала її пісню, яку вона колись виконувала з Андрієм.

Безумовно, фанатам, які неймовірно сумуючи за Скрябіна подібні аудіозаписи навіть можуть приносити біль, але здебільшого це лише робить постать Андрія безсмертною, легендарною та культовою.

Нагадуємо, що зараз Наталія Могилевська перебуває у стосунках з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Його особистість вона відмовляється розкривати, але запевняє, що вони давно знайомі, і він став для неї серйозною опорою по життю.

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?