Мішель Андраде вперше прокоментувала новину про те, що Настя Каменських ревнувала до неї Потапа: “Між нами”

Популярна українська співачка Мішель Андраде вперше прокоментувала новину про те, що Настя Каменських ревнувала до неї Потапа. Чи дійсно це було так?

Як відомо, Настя Каменських та Мішель Андраде доволі довго дружили. Зокрема дружина Потапа розповідала, що змогла дуже швидко опанувати іспанську мову завдяки своїй зіркові подрузі, яка розмовляла з нею рідною мовою майже постійно. Зараз публіка бачить, що нішу співачки з латино-американським акцентом займає саме Каменських, а не її колега, хоча для Мішель це більш природна позиція.

У зв’язку з цим нещодавно Богдан Беспалов дав ексклюзивний коментар, заявивши, що нібито Настя Каменських творчо ревнувала Потапа до Мішель Андраде, а тому вирішила зайняти її позицію.

Мішель Андраде розповіла, чи ревнувала Настя Каменських Потапа

Мішель Андраде та Потап
 Мішель Андраде розповіла, чи ревнувала Настя Каменських Потапа

У зв’язку з цим співачка дала ексклюзивний коментар, і зізналася, чи дійсно Настя Каменських вирішила так би мовити вкрасти її репертуар через свої ревнощі.

За словами Мішель, Потап пише свої пісні для кожної виконавиці окремо, а тому вона не може говорити про те, що нібито Настя поцупила її репертуар.

“Я не можу цю інформацію підтвердити. Потап завжди пише особисто для тієї людини, з якою працює. Мені здається, що пісні Насті Каменських вони для неї написані, а мої пісні завжди про моє життя, про моє особисте. Тому Потап завжди тримав цю межу між нами”

Нагадуємо, що раніше Мішель Андраде прийняла рішення про розірвання контракту зі своїм продюсером. За її словами, вона не захотіла працювати з Олексієм тому, що в них було дуже різне бачення того, як надалі має розвиватися її кар’єру. Зокрема, Мішель часто сперечалася і не хотіла виконувати ці композиції, які їй пропонував продюсерський центр.

Також Андраде зізналася, що насправді занадто гостро реагувала на все, що відбувається і не розуміла того, як працює музичний ринок, а тому певному сенсі цього слова зазнала поразки через прийняті нею рішення.

Схожі статті