“Так і живем”: Леся Нікітюк розповіла про розбите серце через 2 роки після новини про розставання з коханим

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про своє розбите серце через 2 роки після новини про прощання з коханим. Що відбувається?

Велика кількість знаменитостей в усьому світі часто використовують особисте життя для піару. Інколи з цього виростають справжні компанії, які допомагають артистам просуватися кар’єрою. Леся Нікітюк давно познайомила публіку зі своїми батьками та племінницями, але не зраджує принципу не розповідати про свої любовні справи.

Втім, скандалу уникнути не вдалося. Богдан Беспалов 2 роки тому зробив сюжет, в якому розповів, що нібито телеведуча перебувала у романі з оператором, який працював з нею на каналі, але у лютому 2022-го він нібито втік за кордон, і залишив свою кохану в Україні.

Леся Нікітюк розповіла про свій стан на тлі останніх новин

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк розповіла про свій стан на тлі останніх новин

Телеведуча швидко поквапилася пожартувати над журналістом, щоб виправити ситуацію, і заявила, що не варто вірити усьому, що говорять в інтернеті. У своїй гуморній манері зірка спростувала слова Богдана, хоча і не розповіла, ким же насправді був її коханий.

Окрім того, нещодавно телеведуча повідомила про своє розбите серце на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І якщо хтось міг подумати про те, що мова йде про любовні проблеми, то насправді це не так. Таким чином Леся Нікітюк відреагувала на події в Дніпрі, а усі сльози через кохання вона або залишає поза камерою, або взагалі їх давно не має.

Леся Нікітюк розповіла про свій стан на тлі останніх новин

Нагадуємо, що 2 роки тому в Лесі Нікітюк одразу ж взялася допомагати оточуючим, стала волонтеркою, активно займалася їдальнею, пошуком житла для переселенців, робила спеціальні пакунки з усім необхідним, діставала ліки, і робила усе можливе, аби допомогти своїм співвітчизникам.

Тож багато хто подивився на зірку абсолютно іншими очима, адже більше Лесі Нікітюк зусиль напевно в Україні із зірок не докладав ніхто: складалося враження, що телеведуча знаходиться повсюди і не спить цілими добами, що цілком можливо.

Схожі статті