KOLA обурилася поведінкою колег з шоу-бізнесу та публічно звинуватила їх у заздрощах: “Це замовлення”

Популярна українська співачка KOLA розповіла про поведінку колег з шоу-бізнесу та публічно розкрила правду про їхні заздрощі. Чому виконавиця прийшла до такого рішення?

Як відомо, за останні 2 роки співачка KOLA швидко піднялася у музичних чартах і набрала чималу популярність. Зараз її композиції лунають абсолютно всюди: від радіо до навушників будь-якого пересічного українця.

KOLA публічно звинуватила колег у заздрощах

Безумовно, артистка має шалений потенціал, який невдовзі зможе перерости у її міцні позиції в першому ешелоні шоу-бізнесу. Однак вона впевнена, що їй почали вставляти палиці в колеса. Зокрема, зірка підозрює у цьому колег по цеху.

KOLA публічно звинуватила колег у заздрощах

KOLA публічно звинуватила колег у заздрощах

Так, зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення, в якому розповіла підписникам про те, що відбувається з її новим кліпом. Кола впевнена, що це справжнє замовлення, і нібито відеоробота не могла так просісти сама по собі.

Зокрема, артистка навіть вказала, що нібито знає, чиїх рук це справа. Але не назвала ні імен, і навіть не натякнула на те, що це за особистості.

“Щось відбувається страшне з нашим кліпом. Це стовідсотково якесь замовлення, щоб злити наш кліп, щоб його не пропустили у тренди. Це когось душить жаба. Звичайно, ми приблизно розуміємо і знаємо, хто це, тому що ми бачимо, що відбувається”

Нагадуємо, що 3 роки тому Ані Лорак давала інтерв’ю, в якому заявила, що нібито її хтось вигнав з українського шоу-бізнесу. Тоді публіка подумала, що зірка натякає на Тіну Кароль, але шанувальники поп-діва були впевнені, що це не так.

Вже пізніше Олег Боднарчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив конфлікт між артистками, і зізнався, що Тіна Кароль не дозволила Ані Лорак повернутися, коли та намагалася це зробити. Але досі незрозуміло, чи були в них конфлікти до даного періоду, адже Кароліна полишила себе можливості виступати на батьківщині через власний вчинок у 2014-му.

Схожі статті