“Вона любить…”: відома акторка розповіла, чому колеги остерігаються грати в одному кадрі з Ольгою Сумською

Відома акторка Ольга Сумська має чимало ролей в кіно та театрі. Вона часто викладає цікавий контент з роботи. Проте, чи легко колегам працювати з актрисою?

Українська акторка Євгенія М’якенька зустрілася на одному майданчику з Ольгою Сумською. Жінки були запрошені на ролі у популярному серіалі “Юрчишини” та мали змогу пізнати одне одного з професійного погляду. Виявляється, з українською Роксоланою не так просто перебувати на одному майданчику. В чому ж причина?

За словами Євгенії, Оля дуже харизматична та яскрава особистість, яка не обділена почуттям гумору. Вона з легкістю може розбавити робочу атмосферу та розсмішити будь-кого в кадрі. Через це її колегам не рідно доводиться певний час приходити в себе та перезнімати дублі. Добре це, чи погано? На це питання не можна дати однозначної відповіді.

“Вона – вогонь! З нею небезпечно грати в комедіях, тому що вона любить “розколювати” колег – смішить перед камерою так спритно, що не розсміятися неможливо. Мене, як поведе, доводиться довго заспокоюватися, перезнімати”, – повідомила М’якенька.

Колега Ольги Сумської розповіла про складнощі зйомок з зіркою
Колега Ольги Сумської розповіла про складнощі зйомок з зіркою

Проте, це не заважає акторам повернутися до процесу фільмування. Так, вони втрачають час, через затяжний сміх, але це робить важкий день трошки легшим та наповнює кожного позитивом. Звісно, під час зйомок мелодрам, або серйозних сцен, посмішки на їхніх обличчях не є доречним, але коли колеги грають в комедіях, це неабияк допомагає розслабитися та відчути атмосферу фільму.

“Оля дуже крута, з нею неймовірно комфортно працювати”, – підсумувала жінка.

Колега Ольги Сумської розповіла про складнощі зйомок з зіркою
Колега Ольги Сумської розповіла про складнощі зйомок з зіркою

Нагадаємо, нещодавно ми писали, як Тіна Кароль ставиться до своїх підопічних. Один з її фаворитів зізнався, що у співпраці з зіркою є свої нюанси.

Схожі статті

Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.