Кохана Мурата Налчаджиоглу оголосила про вагітність: екс-чоловік Лорак влаштував публічний скандал з нею

Кохана Мурата Налчаджиоглу Анастасія Фоксі оголосила про свою вагітність, але екс-чоловік Лорак влаштував публічний "розбір польотів" з нею.

Нинішня кохана колишнього чоловіка Ані Лорак вельми відрізняється від його попередніх обраниць. Вона поводиться відкрито в соціальних мережах, готова налагоджувати зв’язок з публікою, любить наробити шуму.

Лише декілька тижнів тому стало відомо, що пара імовірно розійшлася. Як раптом вони разом з’явилися в Туреччині, багато відпочивали, публікувала спільний контент, і навіть натякнули на одруження. Але вже пізніше Анастасія спростувала дану новину: вона не вийшла заміж за бізнесмена.

Кохана Мурата Налчаджиоглу оголосила про свою вагітність

Обраниця Мурата Налчаджиоглу зізналася, чи розійшлися вони
 Кохана Мурата Налчаджиоглу оголосила про свою вагітність

Натомість Анастасія полоскотала нерви всій мережі. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram тест на вагітність з двома смужками та повідомила про те, що їй необхідно знайти надійного партнера.

Колишній чоловік Ані Лорак публічно заявиа, що нібито завжди хотів дитину від Фоксі, але щиро не розуміє, навіщо вона викладає інформацію про вагітність у мережу.

“Я коли це бачив, то говорив тобі, що я найщасливіший чоловік на світі. Але це було п’ять днів тому, навіщо зараз це викладати і через Instagram це вести все”, – йдеться у заяві Налчаджіоглу.

Кохана Мурата Налчаджиоглу оголосила про свою вагітність

Нагадуємо, що Мурат має дочку від попередніх стосунків з Ані Лорак. Дівчину звуть Софією. Нещодавно їй виповнилося 13 років. З дочкою в нього прекрасні стосунки, він часто з нею бачиться, а також багато подорожує. Анастасія на особистій сторінці якості зізнавалася, що налагоджує стосунки з нею. Мовляв, її положення не зобов’язує її до цього, і ще крім того у дівчинки є батьки і це просто зайве. Але публіка поставилася до цієї заяви з критикою.

Тим часом Ані Лорак будує своє щастя з іспанським тренером з йоги. Пара поки що не оголошує про перехід на наступний етап і досі не з’їхалася.

Схожі статті

Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.