Мухарський розповів, як намагався зустрітися з дітьми від Сніжани Єгорової: “Не знаю, де вони проживають”

Антін Мухарський розповів, як марно намагався зустрітися з дітьми від Сніжани Єгорової і зізнався, чому досі не може побачитися зі своїми спадкоємцями.

Скандали між Сніжаною Єгоровою та Антіном Мухарським продовжувалися багато років. Здебільшого вони стосувалися їхнього розлучення, яке сталося через різні політичні погляди. Зокрема, Сніжана змогла відсудити у свого колишнього чоловіка чималі аліменти, які він згодом просто не зміг потягнути.

Він зізнався, що курс валюти змінився, а його заробітки серйозно зменшилися, через що він взагалі не міг фінансову покрити вимоги дружини. Через деякий час він також зізнався, що не може бачитися зі своїми дітьми. А тим паче після 2022 року.

Так, Сніжана Єгорова забрала усіх своїх дітей та рушила до Туреччини що 2021-у. Саме звідти вона говорила речі, які так обурювали її співвітчизників і спричиняли скандал за скандалом. Пізніше стало відомо, що у дітей закінчилися закордонні паспорти і Єгорова не могла їх відновити через правила.

Антін Мухарський розповів, чому не бачиться з дітьми від Єгорової

Антін Мухарський вразив заявою про Сніжану Єгорову, яка забрала його дітей за кордон
Антін Мухарський вразив заявою про Сніжану Єгорову, яка забрала його дітей за кордон

Врешті-решт, їй таки вдалося врегулювати питання, не повертаючись в Україну, а Антін Мухарський розповів, що він не просто не може побачитися зі своїми спадкоємцями, або Ковальня не знаю, де вони знаходяться. І консульство в Туреччині йому у цьому питанні не допомагає та не розкриває місцеположення спадкоємців.

“Я звернувся до українського консульства з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачу своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають”

Нагадуємо, що старша дочка Сніжани Стася нещодавно давала інтерв’ю, в якому зізнавалася, що їй щиро шкода своїх братів та сестер, яким доводиться жити разом з нею вдалині від Батьківщини. Сніжана дуже гостро відреагувала на даний на свою адресу.

Варто також відмітити, що дочка Сніжани Олександра вже багато років живе в Сполучених Штатах і також не спілкується зі своєю матір’ю. Навпроти, зі старшою сестрою в неї прекрасні взаємини.

Схожі статті

Потрібна кмітливість: Лілія Ребрик показала, як наводить красу без світла — паралельно готується сніданок

Телезірка та актриса Лілія Ребрик, як і багато українців, намагається пристосуватися до нових реалій життя без світла. Вранці на дачі встигає зробити багато справ і навіть навести красу.