Григорій Решетнік вперше розповів, що ховається за ідеальною картинкою його родини: сварки та нерви

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вперше розповів, що ховається за ідеальною картинкою його сімʼї. Це взагалі не для телебачення.

Григорій Решетнік та його дружина Христина не мають звички скаржитися на публіку щодо проблем в сімʼї. За тривалу медійну кар’єру обидва змогли побудувати репутацію людей, які давно щасливі у шлюбі, намагаються досягти ідеального батьківства, завжди доброзичливі та привітні, наче сім’я з картинки у журналі.

Григорій Решетнік вперше розповів про сварки вдома

Дружина Григорія Решетніка Христина показала, як розважає своїх дітей за кордоном
Григорій Решетнік вперше розповів про сварки вдома

Примітно, що на цій картинці Христина також заробляє, адже багатьом користувачам вельми цікаво подивитися на те, як влаштований побут зіркової родини, і як саме блогерка справляється зі своїми обов’язками, що делегує, що залишає для себе, як налагоджує комунікацію з дітьми та з чоловіком. Але нещодавно Григорій вирішив повністю зруйнувати цю картинку.

Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як вони щасливі знаходяться у вагоні купе, а у дописі заявив, що саме такі вони після того, як вдома пересварилися.

У stories телеведучий також розповів про свої нерви та стрес, які переживав під час зборів, адже давно не подорожував разом з родиною, а тому забув як усе це організовувати.

Нагадуємо, що нещодавно Григорія розкритикували за бронь. Телеведучий вирішив опублікувати відповідь і заявив, що являється законослухняним громадянином, який любить людей, і бажає бути щасливим та виховувати своїх дітей.

Але також варто підкреслити, що самого початку Григорій міг виїхати закордон, адже являється багатодітним батьком, і для нього це взагалі як не було проблемою, так і залишається справою вирішеною. Окрім того пара неодноразово говорила про своє бажання усиновити декілька дітей. Поки що дане питання поставлено на паузу за невідомих причин. Тим не менш, хлопчики знають про бажання батьків і вже готові приймати братика чи сестричку.

Схожі статті

Потрібна кмітливість: Лілія Ребрик показала, як наводить красу без світла — паралельно готується сніданок

Телезірка та актриса Лілія Ребрик, як і багато українців, намагається пристосуватися до нових реалій життя без світла. Вранці на дачі встигає зробити багато справ і навіть навести красу.