Хто поклав кінець коханню Могилевської і Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років була сама

Хто поклав кінець великому коханню Наталії Могилевської і Єгора Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років провела у самотності. І після всього співачка не говорить про бізнесмена.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська ще 15 років тому була вельми відвертою в усьому, що стосувалося її особистого життя. Зірка не соромилась розповісти про свій досвід, поділитися ним зі своїми фанатами, розповісти власну історію, особливо якщо вона допомагала зрозуміти її творчість.

Як ніяк, багато своїх пісень вона написала самостійно. І можливо саме тому вони користувалися особливою популярністю та любов’ю серед глядачів, адже вони знали, через що саме проходить артистка та як це проживає.

Наталія Могилевська розповіла про причину розставання з Долініним

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
 Наталія Могилевська розповіла про причину розставання з Долініним

Найбільше драматичною історією кохання у житті артистки є її любов з Єгором Долініним. Пара зустрічалася 5 років. Саме з бізнесменом Наталія зрозуміла, що хоче мати сім’ю, що хоче народити дитину, що хоче працювати над взаєминами.

Підприємець покохав артистку настільки сильно, що ревнував її абсолютно до всього. І саме він привів стосунки до фіналу: чоловік не міг сприймати навіть кохання своєї обраниці до її роботи, і шалено ревнував її до сцени.

Перше розставання було вирішено саме Наталією, яка змогла знайти компроміс: артистка придбала нерухомість поруч з квартирою чоловіка і зробила так, що їй не було необхідно виїжджати, коли раптом з’являлася робота. Придбана квартира перетворилася на офіс.

Але через деякий час неминучий фінал все одно прийшов. Вже через декілька років після розставання Єгор щасливо одружився і навіть став батьком сина. А от Наталія Могилевська більше 10 років була абсолютно сама. Співачка неодноразово говорила, що обрала самотність свідомо для того, аби краще зрозуміти себе, знайти справжню себе та навчитися кохати по-новому.

Лише декілька років тому артистка заявила про те, що в її серці поселився новий чоловік, і його ім’я — Валентин.

Схожі статті

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?