Даша Квіткова зізналася, яке спільне рішення вплинуло на життя їхнього з Добриніним сина: змогли домовитися

Даша Квіткові зізналася, що зі своїм колишнім Нікітою Добриніним намагаються перш за все зробити щасливим їхнього маленького сина. На що, заради цього, готове експодружжя?

Популярна блогерка Даша Квіткова, яка у 2023 році розлучилася з відомим українським шоуменом Нікітою Добриніним розповіла, яким чином вони виховують сина. До речі, поки це єдина пара, яка після участі у проєкті “Холостяк” зв’язала себе тенетами шлюбу та народила спільну дитину.

Під час зйомок проєкту “Марафон Ранок“, Квіткова поділилася деталями виховання маленького Лева. Вона зізналася, що через юний вік хлопчик поки не ставить батьками зайві запитання, проте і вона, і Нікіта стараються зробити все, аби малюк не відчув на собі їх розлучення.

“Є таке, коли між батьками проблеми, і вони це все переносять на дитину. Ми постаралися зробити так, щоб дитина не була причетна до того, що відбувається між нами”, – зізналася жінка.

Даша Квіткова розповіла, як разом із екс-чоловіком Добриніним виховує сина
Даша Квіткова розповіла, як разом із екс-чоловіком Добриніним виховує сина

Тому, пара домовилася, що завжди будуть підтримувати теплі стосунки та спілкуватися. Коли Лев знаходиться біля жінки, вони з задоволенням телефонують батьку, або ж переглядають раніше надіслані відео про нього. Теж саме робить і Добринін, коли дитина залишається в нього.

“Я йому розповідаю або відео якісь показую. Так само, коли Левчик у Нікіти. Він телефонує мені, ми розмовляємо, він розповідає, що він робив з татом”, – поділилася Даша.

Даша Квіткова розповіла, як разом із екс-чоловіком Добриніним виховує сина
Даша Квіткова розповіла, як разом із екс-чоловіком Добриніним виховує сина

Колишнє подружжя впевнене, що хлопчик не має переживати через справи батьків, тому роблять уже, аби він не переймався через батьків. Вони розуміють, що Лев не винен в їх розтаванні та стараються зробити так, щоб сам Лев розумів це у майбутньому. Загалом, хоча їм не вдалося побудувати міцний шлюб, вони стараються бути ідеальними батьками для свого нащадка.

Схожі статті

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?