Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?

Підписники й фанати впевнені, що Олексій Потапенко та Настя Каменських розлучаються! Але це не точно. Оскільки в інфопросторі вирує багато пліток, які жоден з пари не планує коментувати, то зробити однозначні висновки про стан стосунків Потапа й Насті складно. Але всіма своїми діями вони натякають, що певні труднощі у взаєминах подружжя має.

Найперше згадаємо про все більш рідкі спільні появи пари в інфопросторі. Звісно ж, це можна пояснити різними факторами. Але коли за кілька місяців та сотні постів кожен із подружжя майже не присвячує уваги іншому — це дивує. Настя зосереджена на розвитку кар’єри за кордоном. Потап менше приділяє уваги творчості, а просто живе життя.

Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських
Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських

Що дивно — практично повна відсутність Каменських в житті Олексія. В постах артист переважно з’являється сам. Останні дописи, які стосуються дружини, співак публікував ще в травні, а спільних фото у них взагалі не було після квітня. При цьому із сином від шлюбу з Іриною Горовою Потап бачиться регулярно та ділиться відповідними публікаціями.

Каменських, своєю чергою, активно демонструє у соціальних мережах і кар’єрні здобутки, і особисті моменти. Нещодавно, наприклад, співачка проїхалася в метро та прогулялася Хрещатиком разом із подругою. Настя також відвідала дитячу лікарню “Охматдит” разом із Соломією Вітвіцькою. Тобто співачка проводить час у Києві. А де ж знаходиться Потап?

Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських
Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських

Артист, своєю чергою, опублікував поїздку з Барселони до Парижу. Але в таке романтичне місто краще було б відправлятися разом із коханою дружиною. Невже саме відсутність Насті поруч викликала смуток в Олексія? Під час сторіс він жодного разу не посміхнувся, хоча на фоні грала досить весела та бадьора пісня “Cosmic Girl” від гурту Jamiroquai.

Можливо, звісно, з Києва Настя відправиться до коханого в Париж, де вони проведуть час разом. Але таке інформаційне ігнорування одне одного постійно тільки підігріває чутки про розлучення, що навряд можна назвати вдалим рішенням навіть з точки зору піару.

Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських
Потап полетів із Барселони в Париж без Насті Каменських

Схожі статті

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?