“Така наша доля дівоча”: Кароль вперше прокоментувала слова Дана Балана про їх любовний роман – кохає досі

Співачка Тіна Кароль зненацька відреагувала на слова Дана Балана про те, що вони не спілкувалися два роки. Як відреагувала публіка на несподівану заяву артистки.

Нещодавно стало відомо, що молдавський співак Дан Балан, якому багато років приписували роман з українською співачкою Тіною Кароль, несподівано приїхав до Буковеля. За випадковим збігом обставин, у цей же час артистка також оприлюднила фотографії з локації дуже схожою на Карпати. Багато хто запідозрив, що Тіна опинилася в одному місці з Даном не просто так.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан вперше за 2 роки з’явився в Україні
Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах
Дан Балан та Тіна Кароль засвітилися одночасно в Карпатах

А поки що шанувальники гадають, що ж насправді відбувається між суддями “Голосу”, Кароль вперше відреагувала на слова Балана, про те, що вони не спілкувалися два роки. Отже, у ТГ-каналі скандального блогера Богдана Беспалова з’явилося відео, на якому Тіна Кароль на одному зі своїх концертів сказала, що чоловіки завжди їй щось обіцяють, а потім пропадають і кажуть, що два роки не спілкувалися з нею. Йдеться про гнівний пост Дана Балана у його ТГ-каналі, який був звернений до учасників фан-групи “DanTina”, де він просить залишити його та його родину у спокої та зізнається, що між ним та Тіною Кароль ніколи нічого не було. Мало того, артист каже, що двоє не спілкувалися з Тіною.

“Така наша частка дівоча …”, – говорить зі сцени співачка і робить висновок, що жінки зберігають любов до чоловіків набагато довше, ніж протилежна стать.

У залі лунає гучний сміх. Богдан Беспалов опублікував уривок цього відео зі своїм коментарем:

Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія
Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія

“Це схоже на клініку. Коли немає чим зачепити і тримати бедиханне тіло «любові» ДанТіна в морозилці роками. Тіна так і не зрозуміла, що це вже виглядає недолуго і соромно”,- написав своє ставлення до висловлювань Кароль на публіці Беспалов.

Реакція його читачів була відповідною.

Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія
Тіна Кароль вперше висловилася про роман із Даном Баланом: її версія

Насправді вже давно відомо, що любовний роман Тіни Кароль і Дана Балана був піар-ходом для залучення аудиторії до проєкту. Швидше за все, Тіна просто вирішила порушити цю тему, щоб трохи “розворушити” глядачів на своєму концерті.

Схожі статті

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?