Дружина Павліка розповіла, як закінчилася історія з сином, що має проблеми з мовленням: “Уникнути неможливо”

Дружина народного артиста України Віктора Франковича Павліка Катерина Репяхова розповіла, як закінчилася історія з сином, що має проблеми з мовленням.

Продовж року Катерина Репяхова намагалася з’ясувати, що відбувається з її сином від Віктора Франковича Павліка. Публіка давно почала помічати, що хлопчик відволікається під час спілкування з матір’ю, а також не поспішає їй відповідати. Власне, з часом стало зрозуміло, що говорити він також не хоче.

Якщо 2 роки тому деякі ознаки не говорили абсолютно нічого, і лікарі, зокрема педіатр не вважали за потрібне досліджувати дану картину, то пізніше стало зрозуміло, що все ж таки причини для тривоги є. Катерина пролила чимало сліз, зокрема через злісні коментарі від своїх підписників. Далеко не всі користувачі мережі виявилися доброзичливими людьми, і знайшлися ті, хто критикував зіркову маму за речі, які не піддаються її контролю.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як справляється з істериками сина

Катерина Репяхова розповіла, чому покинула Віктора Павліка в Україні
Дружина Віктора Павліка розповіла, як справляється з істериками сина

Однак, дівчина довго вела цю боротьбу, і все ж таки перемогла. Катерині вдалося встановити проблему, і зараз вона збирається здавати генетичний тест, щоб зрозуміти, чи виникнуть подібні проблеми у її наступної дитини. Все ж таки, родина планує поповнення незабаром.

Тим часом до Михайла вона вже знайшла новий підхід, про який нещодавно розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Катерина розповіла, як вони збиралися їхати до лікаря, але в останній момент Михайло почав вередувати.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як справляється з істериками сина

“На днях в мене була така ситуація, якраз коли ми їхали до лікаря. Все розписано похвилинно. Треба зібратися, вчасно вийти та поїхати. І тут Михайло вирішує, що він не хоче їхати. Він не хоче одягатися. В нього свої плани. І здавалося б, — істерики уникнути неможливо. І знаєте, чим все закінчилося?”

На цей раз Катерина все ж таки змогла добитися своєї цілі, і істерики не відбулося. А все завдяки тому, що Катерина послідувала методу роботи з дітками, в яких є проблеми з мовленням.

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.