Хто розділив онучку Софії Ротару з її коханим-мільйонером Жадановим? Головна перепона була завжди на видноті

Хто ж розділив онучку Софії Ротару з її коханим-мільйонером Денисом Жадановим? Головна перепона була завжди на видноті, але мало хто побачив її одразу.

Онучка легенда української естради Софія Ротару Соня є активною користувачку соціальних мереж, а тому про неї публіка може дізнатися набагато більше, ніж про її бабусю завдяки контенту, який регулярно з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, новина про її імовірне розставання з мільйонером Денисом Жадановим прийшла раніше, ніж Соня наважилася про це заговорити сама.

Публіка одразу помітила, що з завантаженими графіками обидвох було-б неможливо будувати сім’ю та берегти своє кохання. Так, Денис Жданов постійно знаходився у Великобританії у зв’язку з роботою, а Соня чекала на нього в Штатах.

Онучка Софії Ротару розповіла, що сталося між нею та екс-коханим

Внучка Ротару Соня Євдокименко відгуляла пишне весілля за кордоном
Онучка Софії Ротару розповіла, що сталося між нею та екс-коханим

Тож публіка одразу зрозуміла, що головною перепоною на шляху до весілля та щастя цих двох була саме відстань. Це історія, коли головна проблема помітно неозброєним оком, і яку важко побороти, щоб  не відбувалося між двома закоханими.

А зараз Соня вже насолоджується любов’ю з іншим чоловіком. На цей раз вона знайшла собі спадкоємця мільярдів. Обидва ніяк не коментують свої стосунки, але Соня почала показувати свого коханого людям, і це вже говорить про серйозний настрій.

Так само Софія Михайлівна та Руслан Євдокименко нічого не говорять про особисте життя спадкоємиця. Востаннє вони говорили про це 4 роки тому. Тоді журналісти цікавилися, чи дійсно Соня збирається виходити заміж за мільйонера, і відповідь була незадовільною для більшості публіки.

Зіркова родина запевняла усіх в тому, що Соня занадто молода для того, аби займатися шлюбом, і одруження ще далеко попереду. Родина підходила до даного питання вельми прагматично і також говорила про те, що в них дуже високі стандарти на рахунок сім’ї. Але можливо на цей раз ситуація кардинально зміниться?

Схожі статті

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?