Нова версія: молодша на 16 років дружина Остапчука розповіла історію їхнього знайомства – як було насправді

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, на прохання шанувальників, вкотре розповіла романтичну історію їхнього випадкового знайомства. Повороти долі!

24-річна журналістка Катя Полтавська – третя дружина 39-річного ведучого та шоумена Володимира Остапчука. До цього знаменитість майже 12 років був одружений з Оленою Войтенко, яка народила йому двох дітей та 2 роки на нотаріусі Христині Горняк. У другому шлюбі дітей не було. Не встигнувши розлучитися з попередньою дружиною, Остапчук знайомиться з молодою журналісткою Катею Полтавською. Спочатку вони приховували свої стосунки, а коли неодноразово помічали разом, довелося оголосити про це офіційно. З того часу сторінка в Інстаграм Катерини поповнилася безліччю нових підписників, які уважно стежать за кожним її постом, де вона у всіх подробицях розповідає про сімейне життя з Остапчуком.

Катя Полтавська готується до Дня народження
Катя Полтавська готується до Дня народження

Так, напередодні молода дружина шоумена вирішила поспілкуватися зі своїми читачами і запропонувала поставити їй запитання. Одна з дівчат попросила розповісти про їхню історію знайомства та запитала, чим же її так “зачепив” старший на 16 років Остапчук?

Зазначимо, що Катя вже розповідала про це, проте із задоволенням погодилася та написала величезний пост із трьох частин. У першій главі романтичної історії знайомства Полтавська розповіла, що шоумен звернувся до неї з питання розблокування його сторінки в соцмережах. Катя виконала свою роботу, проте Володимир навіть не подякував, що дуже обурило Полтавську.

“Я подумала, що він нахабний, і написала йому, що якщо у мене колись буде весілля, то хочу, щоб він був ведучим і зробив знижку”.

Остапчук дав свою згоду та підписалася на сторінку Каті. Три місяці вони не спілкувалися.

Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства
Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства

У другому розділі історії знайомства Полтавська розповіла, що після того, як оприлюднила фото з келихом вина після закінчення зборів, Володимир написав їй у директ Інстаграм, що теж зараз п’є вино.

“Клас, наглий, так ще й алкаш”, – подумала Катя і “лайкнула” фотку.

Цього ж дня Володимир запропонував молодій журналістці продовжити вечір разом та запросив на зустріч. Полтавська погодилась. 5 годин вони розмовляли, але Катя не сприйняла це як побачення, тож коли Остапчук запропонував їй наступного дня зустрітися, то вона відмовила.

“Ну бо мене бентежила різниця у віці і він тільки вийшов із відносин”, – на цьому закінчується друга частина.

Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства

У третій “голові” Полтавська зізнається, що незважаючи на свою відмову весь час думала про Остапчука. Їй здалося, що вона справді йому сподобалося і він був першим їз чоловіків, від якого не було “вульгарного вайба”. Як зізнається Катя, Володимир здався їй дуже романтичним, глибоким, але із глибокою душевною раною. Тому, коли Володимир написав їй наступного разу вночі, вона відповіла і пара почала спілкуватися. Згодом відбулася зустріч і наприкінці Остапчук вручив їй ключі від квартири.

Що сталося далі? Наступного дня Катя запропонувала приїхати зварити Вові суп, то все й закрутилося.

Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства
Молода дружина Остапчука розповіла правдиву історію їхнього знайомства

Схожі статті

“Коні, люди, коти та носороги”: 45-річна Оля Полякова розповіла, що планує показати у власному серіалі

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.