Яка грація, яка витонченість: Ольга Фреймут показала, як виглядає її молодша донька Євдокія – копія мами

Екс-ведуча Ольга Фреймут, яка кілька останніх років присвятила вивченню та популяризації серед широких мас правил етикету, вразила відео з молодшою ​​дочкою Євдокією.

Декілька останніх років перед початком війни, професійна телеведуча та журналістка Ольга Фреймут присвятила себе доскональному вивченню правил етикету. Знаменитість навіть видала книгу, в якій були основні правила поведінки для справжніх леді та джентльменів. Про те ж таки розповідала знаменитість і у своїх соціальних мережах. Змістовні ролики з гумористичною подачею мали колосальний успіх та активно коментували у Мережі. Переїхавши до Великої Британії після нападу російських військ на територію України у 2022 році, Ольга продовжила висвітлювати тему етикету.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Так, напередодні знаменитість оприлюднила ролик, на якому зняла, як разом із молодшою ​​дочкою від генерального директора Нового каналу Володимира Локотко, Євдокією сидить у лондонському кафе. Англійською мовою 7-річна дівчинка на камеру розповідає мамі, як правильно за етикетом потрібно вживати гарячі напої. Справжні леді не охолоджують їх дмухаючи в чашку, а акуратно перемішують ложечкою. У кадрі Євдокія, яка зовні дуже нагадувала свою знамениту маму, була в літній майці та шоломі для їжі на роликах чи велосипеді.

“Євдокія. Етикет”, – коротко підписала миле відео із дочкою Ольга.

Нагадаємо, що у Ольги Фреймут троє дітей. Крім Євдокії, у знаменитості є ще доросла дочка Злата Мітчелл. Цього року дівчина вже закінчила школу у США. А так само є син Валерій, який на рік старший за Євдокію. У нещодавньому ролику Ольга Фреймут показувала, як вона побувала у ресторані разом із усіма трьома дітьми. Піст також був присвячений правилам етикету.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії
Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії

Схожі статті

“Коні, люди, коти та носороги”: 45-річна Оля Полякова розповіла, що планує показати у власному серіалі

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.