Марія Яремчук підтвердила, що стала матірʼю та показала фото: “Так виявилося, що батько моєї дитини…”

Популярна українська співачка Марія Яремчук публічно підтвердила, що стала матірʼю та показала фото. Хто ж насправді став батьком дитини артистки?

Особисте життя Марії Яремчук завжди хвилювало небайдужу публіку. Зокрема, у той період, коли вона виступала в дуеті з Олександром Пономарьовим. Артист був дуже уважним до своєї партнерки по сцені, а тому спровокував ряд чуток щодо їхніх стосунків. Кульмінацією став його жарт на рахунок роману.

Марія Назарівна відреагувала на дане зізнання неоднозначно, але дала зрозуміти, що такий поворот подій їй не подобається. Невдовзі після цього зірка заявила, що хоче завершити сценічну кар’єру то назавжди закрити двері до шоу-бізнесу.

Марія Яремчук підтвердила, що вперше стала матір’ю

Марія Яремчук підтвердила, що вперше стала матір’ю

Донька легендарного виконавця розкрила, що виявляється має фобію виступів перед великою аудиторією, що неабияк здивувало публіку, адже дівчина займалася вокалом з дитинства. Але довелося змиритися: співачка не повернулася ні через рік, ні через пʼять. Хіба що зробила величезний подарунок своїм фанатом на Євробаченні в Ліверпулі минулого року, з’явившись як запрошена гостя.

Пройшов рівно рік з того моменту, і стало відомо, що Марія Яремчук народила. До соціальних мереж злили її фотографії з животом, а через декілька днів також була оприлюднена інформація щодо статі дитини, її ваги та дня народження. Марія Назарівна зберігала мовчання до останнього, але інтерв’ю її рідного брата, судячи з усього, стало тригером. Артистка вийшла на зв’язок та зробила ряд заяв стосовно поповнення в її родині, а також поведінки оточуючих.

Марія Яремчук підтвердила, що вперше стала матір’ю

“Чернівецький перинатальний центр тупо злив пресі інформацію про народження моєї дитини, час, стать та навіть імʼя! (Що є, між іншим, лікарською таємницею та розповсюдженням конфіденційної інформації)”, – написала артистка.

Яремчук обурилася тим, що преса використовувала ствердження щодо батьківства Пономарьова, а також заявила, що справжньому батько дитини і від цього не по собі.

Також Марія не стала приховувати реакції її сусідів, які почали абсолютно серйозно її запитувати про те, чи дійсно Пономарьов являється татом.

Схожі статті

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?