Місце Винника може зайняти інший: 45-річний Дан Балан повернувся в Україну не просто покататися в горах

Місце Олега Винника може зайняти інший: молдавський мачо Дан Балан повернувся в Україну не просто покататися в горах у Карпатах. Усі деталі в статті.

Так склалося, що українці відчувають відтік талантів вже не вперше. Рівно 10 років тому український шоу-бізнес також зазнав потрясінь. Зараз же зіркові колеги активно критикують втікачів, які залишили свою кар’єру, нерухомість, і проживають за кордоном. Зокрема дістається Олег Виннику, який свого часу став феноменом, адже надзвичайно швидко зміг завоювати любов своєї публіки.

Зараз артист перебуває в Німеччині, куди емігрував ще в дев’яностих. Музикант говорить про те, що допомагає своїй батьківщині, зокрема займається закупівлею автомобілей для захисників. Однак за увесь цей час, за офіційною версією, він в Україні не бував. Свій контракт з продюсером він розірвав, а концерти не проводять. Подейкують, що в нього вельми складна ситуація з авторськими правами на композиції.

На будь-яку критику в сторону зірки відповідає здебільшого голова його фанатів Валерія Барон.

Слава Дьомін розповів, як Дан Балан може замінити Олега Винника

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
Слава Дьомін розповів, як Дан Балан може замінити Олега Винника

Однак, нещодавно в мережі з’явилася вельми хороша новина: у Карпати приїхав обожнюваний всіма Дан Балан. Вельми іронічно, що популярні зірки українського походження досі не можуть приїхати, а от молдавський мачо підтвердив свої слова підтримки ділом.

Пресі вже з’явилася думка про те, що імовірно Дан може захопити музичний ринок.

“Досі так і не з’явився той артист, який масово подобається дівчатам 40+. І при правильному маркетингу і піснях, Дан може стати цим артистом. У нас є співаки, які претендують на звання “краш вовчиць”, але поки їхній піар не працює на належному рівні. Пісні знаємо, а от артиста як особистість — ні.Тому, слідкуємо наступні пів року за творчістю Дана”, – поділився Дьомін у своєму Telegram-каналі.

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Слава Дьомін розповів, як Дан Балан може замінити Олега Винника

Мовляв, чоловік дійсно може претендувати на звання так би мовити найпопулярнішого українського виконавця.

І також цілком зрозуміло, що Дан приїхав не просто на відпочинок, а заявити про себе, свою підтримку, свою сміливість та бажання бути разом з людьми, які слухають його музику.

Схожі статті

“У мене є ще один дім”: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, куди готовий поїхати з України

Ектор Хіменес-Браво пов'язав своє життя з Україною понад 15 років тому. Але кулінар зізнається, що у світі є ще одна країна, яку він вважає своїм домом та куди завжди готовий поїхати. Це не Колумбія!

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?