Олена Вінницька вперше за 2 роки мовчання вийшла на зв’язок та розповіла, куди зникла: “Вже повернулися”

Знаменита українська співачка Олена Вінницька вперше за 2 роки мовчання вийшла на зв'язок та розповіла, куди поділася. Виявляється, у житті зірки сталися значні зміни

Олена Вінницька присвятила сцені щонайменше 20 років свого життя. Однак останні 10 років здебільшого знаходилася поза кадром, нічого не розповідала про особисте життя, але при цьому продовжувала перебувати на слуху. Це надзвичайний талант — підтримувати свою популярність, не роблячи для цього абсолютно нічого.

Якщо іншим знаменитостям потрібен піар, скандали, відверті зізнання, то Олена відмовила собі в усьому всьому, і навряд пошкодувала.

Олена Вінницька розповіла, чим займалася з чоловіком ці 2 роки

Обвислі щоки на обличчях зірок: Альона Вінницька
Олена Вінницька розповіла, чим займалася з чоловіком ці 2 роки

Після 2022-го Вінницька зникла з інформаційного простору. І звичайно, до цього було мало уваги, так як здебільшого її повністю перетягнули на себе зірки-чоловіки, що втекли закордон і досі перебувають там. Олег Винник, Влад Яма та інші знаменитості ніяк не можуть впоратися з критикою зі сторони співвітчизників.

Навпроти, виявилося, що Олена започаткувала програму для українських ветеранів, і вельми непросто. За словами співачки, це перша програма в світі у такому форматі. Нещодавно про це вона повідомила у своєму ексклюзивному коментарі, який дала вперше після двох років мовчання.

“Мій фонд зробив нову програму, яка називається “Нова перспектива”. Вона налаштована на наших ветеранів. У нас психологічний напрямок. Тобто ми хочемо взагалі створити новий рух, якого ще немає в Україні і в світі. Ми хочемо підготувати психологів”, – зізналася співачка.

Також Олена Вінницька розповіла, що її чоловік продовжує працювати на перемогу Батьківщини, і безпосередньо задіяний в багатьох процесах.

Нагадуємо, що колишня колега Олени Надія Мейхер потрапила у гучний скандал після того, як стало відомо, що та переїхала до росії. До такого висновку преса прийшла через походження її чоловіка-бізнесмена. Попри скандал Надія не зробила жодного коментаря, і продовжує зберігати мовчання, що лише підливали олії у вогонь.

Схожі статті

“Я несподівано почав заробляти”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, що зблизило його з дружиною Юлією

Іноді всього одне знайомство здатне повністю перевернути життя людини та залишити по собі враження, які неможливо забути. Сталася така зустріч й у житті відомого шоумена Анатолія Анатоліча.

Відпочиває поруч із Потапом: 42-річна Віра Брежнєва показала, як весело проводить свою липневу відпустку

Багато хто був здивований тому, що Потап поїхав в найромантичніше місто світу без Насті Каменських. Але поруч з артистом є інша красуня — Віра Брежнєва, яка поділилася фото зі своєї відпустки.

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк влаштувала відверте обговорення колишнього: “На любителя”

Стосунки з колишніми — це завжди непросто. Навіть якщо ви давно ніяк не взаємодієте, минулі образи можуть не дати жити спокійно. Ще гірше, коли є речі чи майно, яким ви досі зв'язані.

“У мене є ще один дім”: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, куди готовий поїхати з України

Ектор Хіменес-Браво пов'язав своє життя з Україною понад 15 років тому. Але кулінар зізнається, що у світі є ще одна країна, яку він вважає своїм домом та куди завжди готовий поїхати. Це не Колумбія!