Олена Мозгова в розкішному капелюсі, стильній сукні та прикрасах поринула у спогади – кінцівка вразила всіх

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила красиву фотографію, яка була зроблена 5 років тому на дитячому фестивалі у Скадовську. Комментарий был еще круче!

У своїх соціальних мережах продюсерка Олена Мозгова намагається постити різноманітний контент, проте основна її діяльність там сьогодні – збори коштів для ЗСУ. Часто, щоб привернути увагу аудиторії та не потрапити під обмеження ФБ та Інтаграм, 50-річна Мозгова публікує свої ретро-фотографії та знімки, які були зроблені нині.

Так, напередодні Мозгова оприлюднила гарний знімок, який було зроблено 5 років тому 2019 року на дитячому фестивалі у Скадовську на узбережжі Чорного моря. У кадрі продюсерка постала у стильній сукні на запах з об’ємними рукавами та значним вирізом у зоні декольте. Доповнили образ розкішний капелюх із широкими полями та вишукані сережки з камінням.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядала 5 років тому
50-річна Олена Мозгова показала, як виглядала 5 років тому

“Чорноморські ігри. Прекрасний дитячий фестиваль на березі моря. Забрали.. всі спаскудили ка.ли…але спогади з нами, і віра в те, що це прекрасне місто, як і решта окупованих, анексованих українських міст, містечок, сіл і селищ буде звільнено і всю ту нечисть відправлено в пекло. Амінь”,- написала у коментарі Мозгова.

Нагадаємо, що якийсь час тому Олена Мозгова розповіла про проект, який організувала зі своєю 8-річною дочкою Соломією. Кожен, хто донатить кошти на придбання необхідного обладнання для армії, отримує від продюсерки футболку з малюнком її молодшої дочки від спывака Девіда Аксельрода.

Олена Мозгова з дочкою Соломією
Олена Мозгова з дочкою Соломією

Олена сама друкує принти та вручає подарунки. Наприклад, така футболка з гілкою мімози вже є в колекції однієї із найстильніших співачок в Україні – Ірини Білик. Про це Олена Мозгова розповіла у своїх соціальних мережах. Ще кілька щасливих власниць оприлюднили фото у стрічці Олени Мозгової.

Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами
Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами

Схожі статті