Неля Шовкопляс не пожаліла Яму і Винника та пройшлася по них: “Будуть відповідати, коли все закінчиться”

Популярна українська телеведуча та зірка ранкових ефірів Неля Шовкопляс пригадала про Влада Яму і Олега Винника та пройшлася по них. Що вона думає про своїх колег по цеху?

Незадовго до втечі Влада Ями партнер Нелі Шовкопляс Єгор мав задоволення особисто працювати з хореографом. На той момент Гордєєв виступав продюсером нового формату шоу, в якому танцівник виконував роботу телеведучого. Через півроку стало відомо, що Влад звільнився.

Невдовзі він влаштував собі поїздку з родиною до Сполучених Штатів Америки, а також зізнався, що на наступний телевізійний сезон не повернеться. Ніхто не знав, що відбулося. Але пізніше Єгор дав зрозуміти, що насправді хореограф не підходив для роботи в прямому ефірі. Зокрема, Гордєєв зізнався, що чоловік не може подолати кордони, які побудував у себе в голові.

А от кордони України він подолав вельми швидко. Лише через 4 місяці після втечі хореографа стало відомо, що він знаходиться у Флориді. Так само Олег Винник не поспішав зізнаватися, що ховається в Німеччині.

Неля Шовкопляс публічно розкритикувала Влада Яму та Олега Винника

Неля Шовкопляс публічно розкритикувала Влада Яму та Олега Винника

Але все таємне рано чи пізно стає явним. І якщо Влад наважився говорити за себе публічно сам, то Олег використав для цього послуги юриста.

Обидва постійно нагадують, що допомагають батьківщині здебільшого фінансами, і почуваються набагато ефективнішими, коли передають гроші на благодійність з-за кордону.

Нещодавно на цей рахунок висловилася Неля Шовкопляс. Примітно, що телеведуча зазвичай уникає гострих критичних зауважень, але на цей раз зробила виключення.

“Мені здається, вони якоюсь мірою втратили себе. Так, у них залишиться якась їхня аудиторія, яка була прихильна, але це вже не той рівень популярності, залученості у шоубізнесі, який був. Просто люди зробили свій вибір і за нього тепер будуть відповідати, коли все закінчиться”, – прокоментувала Неля ситуацію для “Люкс ФМ”.

Варто відзначити, що обидва знаменитості взагалі ніяк не реагують на жодну критику зі сторони своїх колег з України.

Схожі статті