Перекреслили все через дві помилки: чому Сергій Притула та Ольга Фреймут більше ніколи не будуть разом

Чому Сергій Притула та Ольга Фреймут більше ніколи не будуть разом? Телеведучий відповів на питання, яке цікавило всіх. Невже їхнім стосункам кінець?

10 років тому аудиторія всерйоз вважала, що між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою розвиваються любовні стосунки. Ця історія кохання стара як світ. Через неї пройшло багато ведучих, зокрема Юрій Горбунов та Катерина Осадча, які також руками були партнерами.

Сергій та Ольга багато років дружили. Починаючи щоденні ранкові премії ефіри, їхні стосунки переросли із товариських та робочих вельми близькі дружні. Але хт об міг подумати, що Фреймут допустить дві серйозні помилки, які перекреслять абсолютно все?

Сергій Притула розповів, чому сильно образився на Ольгу Фреймут

Фреймут розповіла про сни з Притулою
Сергій Притула розповів, чому сильно образився на Ольгу Фреймут

Так, в ексклюзивному інтерв’ю Сергій Притула розповів, з чого почався їхній конфлікт. Виявляється, Ольга Фреймут звільнилася з Нового каналу незадовго до початку нового знімального сезону і не попередила про це свого партнера по студії, в результаті чого причина залишився без співведучої за декілька днів до старту.

Тоді йому на допомогу прийшла російська телеведуча Катерина Варнава. Вона замінила Ольга Фреймут на декілька сезонів, а пізніше поступилася місцем Лесі Нікітюк. На той момент Сергій вже помирився з Ольгою Фреймут, і здавалося образи залишилося позаду. Але якби не так!

Притула розповів, що останньою краплею у їхніх стосунках став невдалий жарт Фреймут. Чоловік привітав її з днем народження, відправивши відеозвернення, яке Ольга пізніше відредагувала, або деякі фрази звучали вирваними із контексту та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Телеведучий заявив, що це виглядало так, ніби він зізнається Ользі у коханні, хоча початковий посил був зовсім інакшим. Це його надзвичайно розізлила і поставила жирну крапку у їхніх стосунках. З тих пір Сергій навіть не згадує про подругу публічно. Варто відмітити, що Фреймут навпаки час від часу намагається зробити крок вперед.

Схожі статті