Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

Даша Астаф’єва є яскравим прикладом поєднання неймовірної краси та високого інтелекту. Її дописи обожнюють за грамотність викладення думок та цікаву подачу важливих речей. Даша вдало балансує між суспільно важливими дописами, постами з фото, якими демонструє свою красу, та публікаціями, де просто ділиться власними судженнями

Цього разу Астаф’єва вирішила розповісти про принципи, якими користується в житті. Серед них співачка відзначила важливість турботи про близьких людей та тварин, які цього потребують. Також Даша нагадує собі про необхідність регулярно займатися спортом і берегти все, що здобула сама та що їй дало життя.

Окремо зірка виділила донати, які для багатьох сьогодні стали щоденним ритуалом. Також Астаф’єва обожнює читати. Вона часто рекомендує підписникам літературу та навіть створила застосунок з аудіокнигами, де можна почути й саму співачку. Тому Даша акцентує на необхідності робити це регулярно та перечитувати все для кращого розуміння.

Більшість із порад можна застосувати до всієї аудиторії. Та деякі рекомендації Астаф’євої краще підходять саме для жінок. Тому чоловіки, які також підписані на співачку, дотепно пожартували над окремими моментами.

“Зняв джинси, одягнув плаття, якось стрьомно”, — написав один з користувачів

Але варто зазначити, що мода та стиль сьогодні не є сталими величинами. Не варто боятися бути собою, носити одяг, який подобається та робити те, що приносить задоволення. Яскравим прикладом такого підходу є кухар Євген Клопотенко. Він ніколи не боявся залишатися собою й робити те, що йому до вподоби.

Даша Астаф'єва порадила зняти джинси, а Клопотенко одягнув спідницю
Даша Астаф’єва порадила зняти джинси, а Клопотенко одягнув спідницю

Приміром, Євген створив тренд на локальні продукти та українську кухню, а не пішов легшим і популярнішим шляхом. У власному стилі Клопотенко також демонструє себе, а не намагається підлаштуватися під оточення. Сьогодні українці як ніколи раніше усвідомлюють цінність внутрішньої та зовнішньої свободи. Важливо не обмежуватися суспільною думкою та не намагатися обмежити власною позицією інших.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?