Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Потап є одним з найбільш популярних українських продюсерів. Він може подобатися, а може навпаки. Але сперечатися з його впливом на музичну індустрію України неможливо. Останнім часом ім’я Олексія часто пов’язане зі скандалами, хейтом, плітками. Іноді може навіть здаватися, що Потап повністю втратив ту популярність, якою міг похизуватися раніше.

Але це враження є хибним. Шанувальників знаменитого репера сьогодні можна зустріти в різних куточках світу. Приміром, нещодавно музикант відправився з Барселони до Парижу, щоб відпочити у найромантичнішому місті світу та взяти участь у проєкті для Netflix. Зупинившись у місцевому готелі Florida, Олексій отримав лист від його працівниці, яка також є шанувальницею творчості Потапа.

Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі
Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі

Дівчина написала, що вона родом із Харкова та виросла на творчості репера. Вона була дуже рада, що Олексій зупинився саме в готелі, в якому вона працює, та попросила залишити їй автограф, оскільки її робоча зміна вже закінчується. Співак із задоволенням відгукнувся на прохання, чим продемонстрував любов та повагу до свого слухача.

Також Потап поділився виглядом зі свого номера в готелі. Його вікна виходять на знамениті мальовничі паризькі будинки з дахами в класичному стилі. Невідомо, чи приєдналася до артиста у Франції його дружина Настя Каменських, бо на момент вильоту Олексія з Барселони вона знаходилася в Києві.

Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі
Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі

Через те, що подружжя постійно проводить час окремо один від одного, шанувальники навіть почали підозрювати, що Потап та Настя розлучаються. Але зірки не коментують ці чутки та просто продовжують розвивати власну кар’єру.

Що ж стосується Каменських, то вона повернулася до України не лише тому, що скучила за батьківщиною, а також задля благодійних проєктів. Приміром, нещодавно її можна було побачити в лікарні “Охматдит” разом із Соломією Вітвіцькою. Телеведуча, до слова, регулярно бере участь в заходах, які присвячені дітям. Приємно бачити, що Настя, попри зайнятість у різних країнах світу, знаходить час, щоб підтримати такі проєкти.

Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі
Потап розповів, який сюрприз отримав від фанатки в Парижі

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?