66-річна молдавська Барбі в купальнику: мама Дана Балана в капелюсі з полями прикрила свої засмаглі плечі

Мама найзнаменитішого молдавського співака Дана Балана - 66-річна Людмила Балан засвітилася на пляжі у наймоднішому купальнику 2024 року.

Кілька років тому мати найпопулярнішого молдавського співака Дана Балана з’явилася на шоу “Голос країни” в Україні. Жінка відразу привернула увагу телеглядачів не лише своїм вокалом та запалом, а й зовнішніми даними. У свої 60+ Людмила Балан виглядала як юна дівчина.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Насправді, співачка та популярна ведуча молдавського ТБ вже давно вражає співвітчизників своїм молодим виглядом. У Людмили десятки тисяч шанувальників, а після участі у “Голосі” їхня кількість збільшилась у рази.

Так, напередодні 66-річна Людмила оприлюднила відео із відпочинку на морі. Мама Дана з’явилася у кадрі в модному роздільному купальнику червоного кольору з яскравим блакитним принтом, який доповнила мікро спідницею з шифону. Завершенням пляжного образу став солом’яний капелюх.

Її довге біляве волосся було розпущене і гарно майоріло за вітром, у той час як артистка бігала і жваво стрибала по хвилях.

“Людочка як і завжди красуня! Від Вас завжди йде такий позитив, супер!”, “Людмила красива позитивна жінка, її можна дивитися нескінченно”, – писали в коментарях.

Нескінченно можна дивитися на Людмилу і коли вона у зеленоній міні-сукні з мереживами та модним коміром танцювала на головній площі в Мілані.

Нагадаємо, що у родині Дана Балана всі, окрім батька, медійні особи. Його мама вже багато років виступає на сцену та різних заходах і веде музичну програму на ТБ. Сестра Сандра теж працює ведучою на телебаченні. Найпопулярнішим є Дан, який прославився своїми незабутніми і модними треками далеко за межі Молдови. Глава сім’ї – Михайло Балан хоч і не медійна особистість, але теж відомий у певних колах людина. Батько артиста все життя працював дипломатом і кілька років був послом Молдавської республіки в Ізраїлі.

Схожі статті