Брендової косметики ви там не побачите: що стоїть на туалетному столику Кароль – це випадково попало у кадр

Співачка Тіна Кароль опублікувала фотографії, на яких хотіла похвалитися своїми ідеальними формами, але вся увага прихильників була привернута до іншого.

Останнім часом співачка Тіна Кароль у своїх соціальних мережах публікує дуже багато особистих фотографій. Найрідкісніші з’являються на її ТГ-каналі. Так, напередодні артистка вирішила продемонструвати свою ідеальну спортивну фігуру та оприлюднила два знімки, які зробила позуючи у міні-шортах та топі навпроти дзеркала. Звичайно ж, всі оцінили її ідеальний прес і стрункі ноги, але більше уваги прихильників привернуло те, що стояло на туалетному столику і висіло на рамі дзеркала в вбиральні.

Тіна Кароль похвалилася ідеальною спортивною формою
Тіна Кароль похвалилася ідеальною спортивною формою

Так, судячи з фото, у повсякденному житті артистка використовує мінімальний набір косметики. На столику можна помітити міцелярну воду від недорогого косметичного бренду, який продається в будь-якому мас-маркеті, підставку з набором пилок та щипців для нігтів, кілька помад, гель для брів та брасматик.

Також в наявності коробка з паперовими серветками, що промокують, набір кистей для нанесення косметики, дзеркало з підсвічуванням, аромо-палички і ємність, що нагадує чи то бальзам для губ, чи то крем під очі. На дзеркалі висіло щось, що нагадує флакон для парфумів. Також на туалетному столику було багато листівок. Зважаючи на все, від 15-річного сина Веніаміна, який зрідка приїжджає відвідати маму з Великобританії. Навпроти зручне шкіряне крісло в білій оббивці та шафа з речами.

Що стоїть на туалетному столику Тіни Кароль
Що стоїть на туалетному столику Тіни Кароль

 

Зважаючи на все, вбиральня розташована на другому поверсі елітного будинку співачки, який знаходиться в селі Зазим’я неподалік Києва. Ділянку з недобудованим будинком Тіна Кароль отримала у подарунок від свого покійного чоловіка – продюсера Євгена Огіра за народження сина. Усі внутрішні роботи та дизайн артистка вже проводила сама.

Схожі статті