Викладачка з вокалу розкрила правду про спів Злати Огнєвіч, Христини Соловій і Наді Дорофєєвої: “Лажає”

Професійний звукорежисер та викладач з вокалу докладно вивчила відео з виступів знаменитих українських співачок та розповіла всю правду про їхній спів.

Кожна з цих популярних українських співачок уже встигла випустити не один десяток хітів. Серед іншого, вони одні з не багатьох, які не бояться співати на своїх концертах наживо. Викладач з вокалу, професійний звукорежисер Юлія Юрченко, проаналізувавши відео аудіо записи з концертів наших зірок, вирішила розібратися, хто справжній майстер своєї справи, а хто “лажає”. Який вердикт поставила викладач співу Златі Огнєвіч, Христині Соловій та Наді Дорофєєвій.

На думку Юлії Юрченко, співачка Злата Огневич без сумнівів має дуже сильний і красивий голос, однак останнім часом артистка майже не використовує свої дані на повну. У багатьох композиціях немає просто можливості продемонструвати всі техніки, якими вона майстерно володіє.

Вся правда про спів Злати Огнєвіч
Вся правда про спів Злати Огнєвіч

Майстерні використовує різні техніки вокалу та “фішки”, на думку Юлії Юрченко, та популярна українська вокалістка Христина Соловій. Однак її дує з Сергієм Жаданом, з яким співачка мала любовний роман, на думку викладача вокалу, не вдався. Їхні голоси дуже погано зливаються.

“Відверта лажа”, – сказала з приводу виконання дуетної пісні Юлія Юрченко.

Вся правда про спів Христини Соловій
Вся правда про спів Христини Соловій

Що стосується кумира молоді співачки Наді Дорофєєвої, яка швидко підхоплює всі найсучасніші тренди у вокалі. На думку Юлії Дорофєєва вдало використовує контрастність – початок та кінець фрази у багатьох своїх піснях Надя співає по-різному.

Вся правда про спів Наді Дорофєєвої
Вся правда про спів Наді Дорофєєвої

А ось що пишуть коментатори під відео із розборів професійного викладача вокалу.

Злата Огневич – “Злата має чи не найкращий голос  в українському шоу-бізнесі,на мою думку. Але дійсно,вона не харизматична і прісна в якості артистки. Нажаль”.

Христина Соловій – Мені творчість Христини дуже імпонує. Талановита дівчина, яка пише слова, музику. Митець. Голос у неї неймовірно ніжний. І так, вона не всі пісні може витягнути. Але свої – вона співає ідеально”. 

Надя Дорофєєва – “Для мене особисто люди на сцені діляться на три категорії: вокаліст, артист, музикант. От Надія 100% артист, її ставка — на номер, подачу і ще мільйон речей, голос тут другорядний. А шкода”. 

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті