Пауза в конфлікті тривала недовго: Марія Яремчук відреагувала на слова брата про батька її дитини

Популярна українська співачка Марія Яремчук відреагувала на слова брата Дмитра про батька її дитини. Зірка не стала чекати довго, щоб дати свою відповідь.

Місяць тому стало відомо, що Марія Яремчук народила дитину. Про її цікаве положення повідомили за декілька днів до цього, аж ось надійшла новина про її пологи. А за словами Марії перш за все за це відповідальність несе перинатальний центр, який видав її таємницю стороннім особам.

Артистка не реагувала на розмови в серед фанатів, а також матеріал в пресі, в якому журналісти намагалися встановити, хто ж батько дитини. Зокрема єдиною опцією для журналістів був Олександр Пономарьов, з яким співачка колись виступала разом, і досі підтримує хороше спілкування. Але логічно, що в житті співачки міг з’явитися хто завгодно, і людина це так само може бути не публічна.

Марія Назарівна жодним чином не реагувала на все, що відбувається, як і Олександр Пономарьов, чи є батьківство згадувалося постійно. Але останньою краплею для зірки стало інтерв’ю її брата Дмитра, з яким свого часу зірки вже були непорозуміння.

Марія Яремчук відреагувала на слова свого зведеного брата про її дитину

Марія Яремчук
 Марія Яремчук відреагувала на слова свого зведеного брата про її дитину

Так, раніше брат та сестра не могли порозумітися через спадок свого батька. В них різні матері, тому вони майже не спілкувалися все своє життя. Однак, обидва присвятили своє життя творчості та музиці, і в цьому Марія Назарівна була набагато успішнішою за своїх братів і встигла прославитися на всю країну.

 Марія Яремчук відреагувала на слова свого зведеного брата про її дитину

Днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося зізнання на рахунок зведеного брата та його поведінки.

“Думала я, гаразд, нехай пишуть. Але тут з’явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум, і поскаржився пресі, що я така погана “специфічна сестра”, яка не відповіла йому у Вайбері… Ми ніколи не спілкувалися. Чувак роками забирав усі роялті з татових пісень, мені ні копійки не діставалося, а тепер я йому ще й винна”, – додала Яремчук.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?