Як хочеться знову поринути в це щастя: у мережі з’явилося свіже відео з Олегом Винником в оточенні жінок

У Мережі з'явилося відео, на якому співак Олег Винник в оточенні своїх найвідданіших фанаток. Жінки вручили йому незвичайні їстівні "подарунки", а він і щасливий.

Після того, як популярний співак Олег Винник раптово зник на півтора роки, багато його шанувальників дуже розчарувалися. Фанати були ображені, що артист найважчий час ніяк не підтримував їх, а просто замовк. У Мережі ходило багато чуток – нібито, Винник сильно хворий і тому не вказується на публіку, про те, що він із великою сумою грошей від невідіграних концертів утік за кордон. Подейкували, що він купує машини для ЗСУ. Однак, це були лише припущення зі слів його друзів, які все ж таки змогли з ним якимось чином зв’язатися, сам артист мовчав.

Лише за півтора року Олег Винник вийшов на зв’язок і дав велике інтерв’ю із двох частин журналістці Вікторії Курочці, яка спеціально приїхала до Німеччини, де розставив усі крапки на “і”.

50-річний Олег Винник засвітився в оточенні жінок
50-річний Олег Винник засвітився в оточенні жінок

Після виходу відвертого Винника, ситуація не змінилася. Більшість його фанатів як і раніше залишилися розчарованими, проте клуб його найвідданіших “вовчиць”, під керівництвом Валерії Барон досі продовжують вірити, що співак колись повернеться і знову, як ні в чому небувало, виступить для них.

Так, у мікроблозі керівника найпопулярнішого фан-клубу Винника з’явилося відео, на якому було записано зустріч артиста з шанувальницями ще до початку війни. У кадрі можна побачити саму Валерію Барон, яка після полум’яної мови вручає Виннику букет із морепродуктами, а також натовп відданих шанувальниць. Дехто прийшов не з порожніми руками, а з частуваннями для артиста та його команди.

“Як хочеться знову поринути в це ЩАСТЯ!Дякую вам,Валеріє за цей позитив!Вірю,що в ближчий час ми знову будемо насолоджуватись голосом маестро!”,- написали у коментарях.

У кадрі кумир із задоволенням спілкується з фанатами та з радістю приймає всі їхні “дари”. Чи можливе таке після повернення Олега Винника? І чи повернеться він колись до України? Що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?