Через місяць – чотири роки! Лілія Ребрик показала ще одну дівчинку, яка дісталася їй від Насті Каменських

Актриса та популярна ведуча Лілія Ребрик, яка навесні 2024 року втретє стала мамою, відзначає міжнародний день собак та показала свого улюбленого домашнього вихованця.

Після початку війни у ​​2022 році актриса та популярна ведуча Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий вирішили переїхати всією родиною на дачу. Разом з ними за місто вирушила і їх улюблений домашній вихованець – мила біла болонка породи бішон-фризе на прізвисько Діксі. Знаменитість дуже часто показує її у своїх соціальних мережах. На одному з останніх фотографій собака позувала разом із новонародженою дочкою Лілії Ребрик – Адель, якій уже виповнилося 3 місяці. У коментарі Лілія зазначила, що Діксі практично не відходить від малечі та охороняє її.

Лілія Ребрик показала охорону, яка мешкає у неї на дачі під Києвом
Лілія Ребрик показала охорону, яка мешкає у неї на дачі під Києвом

А сьогодні для домашнього вихованця зіркової родини особливий день. 3 липня відзначається міжнародний день собак, тож на честь свята Ребрик вирішила зробити спеціальну пост. На фотографії, які були зроблені на тлі тераси з красивими квітами, Лілія з пучком на голові і абсолютно без косметики позувала зі своєю улюбленою Діксі.

Лілія Ребрик показала собаку, яку взяла у Насті Каменських
Лілія Ребрик показала собаку, яку взяла у Насті Каменських

“Пишіть ім’я свого улюбленця і породу. Я перша! Діксі Порода: бішон-фрізе, через місяць – чотири роки!”,- підписала знімок телезірка.

Зазначимо, що собака Лілії Ребрик – прямий нащадок собаки Насті Каменських і Потапа – французької болонки породи бішон-фризе прізвисько Мі-Мі. Рівно чотири роки тому вона з’явилася в сім’ї, і з того часу вони нерозлучні.

Нагадаємо, що у 2023 році Лілія Ребрик та Андрій Дикий відновили ремонт свого будинку-мрії, який придбали перед самою війною. У коментарі ведуча розповідала, що у великому будинку кожна дитина у сім’ї матиме свою окрему кімнату. Нагадаємо, що Ребрик і Дикий виховують трьох доньок – старшій Діані вже 12 років, середній Поліні навесні виповнилося 5, молодша Адель ще зовсім маленька і поки, судячи з усього,

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?