Після розлучення стали виглядати молодшими: Камалія показала свою красуню-маму та чоловіка-мільярдера

Співачка Камалія, яка рік тому розлучилася з пакистанським мільярдером, оприлюднила фотографії, на яких показала свою маму і чоловіка, який помітно помолодшав.

Коли співачка Камалія повідомила, що розлучається зі своїм впливовим чоловіком-мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром через 20 років спільного і, як здавалося, щасливого життя, багато шанувальників ще сподівалися, що це рішення було поспішним і прийнято “на емоціях” і незабаром пара знову возз’єднається . Тим більше що Камалія продовжувала з’являтися на публіці разом із Захуром. Мало того, вони разом відзначали її та його День народження, а також постійно подорожували, як пара зі своїми дочками.

Камалія та мільярдер Мохаммад Захур з'явилися на музичній премії як пара
Камалія та мільярдер Мохаммад Захур з’явилися на музичній премії як пара

Однак, Камалія ясно дала зрозуміти, що розлучення неминуче, але вони з Мохаммадом, як і раніше, залишаються партнерами по бізнесу і продовжуватимуть працювати над спільними проєктами. Співачка також зазначила, що Захур також активно братиме участь у вихованні та утриманні їхніх спільних дочок, тим більше, що дівчатка залишилися жити з батьком у Лондоні, де вже понад два роки продовжують навчатися у приватній британській школі.  Знаменита мама може відвідати їх будь-якої миті. Мало того, сім’я, як і раніше, подорожує разом.

Камалія з родиною на відпочинку у Португалії
Камалія з родиною на відпочинку у Португалії

Минув рік, у житті Камалії все як і раніше. Вона багато працює і вже встигла випустити кілька нових пісень. Захур зрідка приїжджає в Україну, щоби підтримати дружину, але частіше співачка їздить до нього. Так, напередодні Камалія знову вирушила до Лондона. На вокзал її прийшла проводити її мама – Інна Шмаренкова, яка за рік після розлучення доньки із мільярдером Захуром, феноменально змінилася. Жінка дуже схудла і навіть помолодшала. Мама Камалії навіть змінила гардероб!

Камалія та її мама Інна Шмаренкова
Камалія та її мама Інна Шмаренкова

Захур також перетворився. На останніх відео, опублікованих Камалією, мільярдера просто не впізнати. Таке почуття, що він помолодшав на 30 років.

Камалія показала, як змінилася її мама та колишній чоловік-мільярдер
Камалія показала, як змінилася її мама та колишній чоловік-мільярдер

Щодо Камалії, то зовні вона практично не змінилася. 48-річна співачка, як і раніше, залишається доглянутою та ефектною жінкою – такий, як була у шлюбі з пакистанським мільярдером. Багато хто зазначає, що після розлучення співачка стала більш відкритою та товариською і такою вона дуже подобається публіці.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?