Еллерт десь блукає поряд: Ксенія Мішина показала, як розважається у Нью-Йорку – нарешті не фотошоп

Екс-"Холостячка" та актриса Ксенія Мішина здійснила багатогодинний переліт, щоб опинитися в одній країні зі своїм колишнім - коміком Олександром Еллертом.

Після зйомок у першому сезоні “Холостячка” актриса Ксенія Мішина почала будувати стосунки зі своїм обранцем – коміком Олександром Еллертом у реальному житті. Деякий час пара зустрічалася і навіть жили разом, проте потім стало відомо, що актриса та сценарист “Кварталу 95” розсталися. Щоправда, потім почали з’являтися чутки, що насправді їхній роман продовжується. Пару бачили разом на приватних заходах, у тому числі на весіллі спільних друзів, де артистка упіймала букет нареченої. Мало того, початок війни у ​​2022 році Ксенія Мішина із сином та Олександр Еллерт провели разом на заході України. Що сталося згодом, не відомо.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Однак, через деякий час Еллерт якимось дивним чином опинився в США. Як йому вдалося перетнути кордон, тоді як чоловіки призовного віку позбавлені такої можливості? Комік дуже неохоче каже на цю тему. Зараз усі свої сили він витрачає на побудову нової кар’єри, проте, зважаючи на все, виходить не дуже. Як розповів блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, Олександр Еллерт хоч і виступає, але в дуже маленьких залах. Такої популярності, як в Україні, йому не бачити ще довго.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

А нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина разом із своїм сином Платоном вирушила до США. Заради чого чи кого “Холостячка” здійснила багатогодинний переліт на іншу півкулю?  Про це Ксенія докладно розповіла у своєму Інстаграмі. Так, у мікроблозі Мішиної постійно з’являються фотографії, на яких вона та її син позують разом із друзями на тлі різних пам’яток. У тому числі з’явилися знімки з Нью-Йорка, де живе її колишній Еллерт.

“Нарешті без фотошопу”, – підписала кадри Мішина.

Чи відбулася довгоочікувана зустріч двох колишніх коханих в Америці? Але Мішина та Еллерт проігнорували такий шанс? Цікаво, що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?