Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?

Мабуть, немає жодної знаменитості в українському шоу-бізнесі, яка б так не здивувала своєю трансформацією за останні два з половиною роки. Хтось міг уявити, що гламурна діва, зі шлейфом різних провокаційних історій, Даша Астаф’єва, після початку війни настільки змінить уявлення про себе. З перших днів світська левиця, співачка та модель, яка знімалася для Playboy та стала його зіркою не рвоне за кордон, а залишиться в Україні та допомагатиме біженцям і з ранку до вечора стане волонтерить.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Вже трохи пізніше Астаф’єва потихеньку почне повертатися до свого звичного виду діяльності і знову зніматиметься в рекламі. Так, співачка та блогерка вже продемонструвала величезну кількість кадрів з фотосесій для українських брендів, а також похвалилася атмосферними знімками для глянцю.

Даша Астаф'єва кардинально змінила стрижку
Даша Астаф’єва кардинально змінила стрижку

напередодні Даша знялася ще в одній рекламі, де з’явилася в вельми незвичайному образі. На перших кадрах зірка постала у дуже оригінальних образах а-ля 2000-х років. Однак найбільше увагу привернула зачіска – стрижка каре з короткою густим чубчиком, яка була трохи скуйовджена. Як стало ясно з коментаря, таким чином творці ролика і сама Даша намагалася повторити образ Саманти Джонс – однієї з ключових героїнь культового американського серіалу “Секс у великому місті”.

“Іноді потрібного просто людського — побути Самантою Джонс. Розслабитися й не запам’ятовувати імена нових знайомих. І не перепрошувати за це. Ставитися до життя, мов до захопливої подорожі. Не засуджувати. Легко перемикатися. Бути вірною своїм принципам. Та обрати для себе найкраще на сьогодні — від хлопця до авто, яким їхати на важливу зустріч”, – підписала відео Астаф’єва.

У коментарях зазначили, що у ролику Астаф’єва більше нагадує не Саманту Джонс, а більше асоціюється у передплатників із італійською актрисою Монікою Беллуччі.

“хоча всім добре відомо, що Даша не потребує цих комплементарних порівнянь, адже Ви і так неймовірна, сильна особистість із величезним люблячим серцем і прекрасною душею”,- писали в Мережі.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?