“Я несподівано почав заробляти”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, що зблизило його з дружиною Юлією

Іноді всього одне знайомство здатне повністю перевернути життя людини та залишити по собі враження, які неможливо забути. Сталася така зустріч й у житті відомого шоумена Анатолія Анатоліча.

В українському шоубізнесі дуже мало настільки щирих та відкритих людей, як Анатолій Анатоліч. Ведучий завжди ділиться з аудиторією своїми здобутками, переживаннями та емоціями. Цього разу до дня народження дружини Юлії замість звичного привітання він розповів про те, як знайомство з коханою в далеких 2010-х роках вплинуло на все його подальше життя.

Подарунки до дня народження дружини Анатолія Анатоліча
Подарунки до дня народження дружини Анатолія Анатоліча

Анатолій зізнається, що постійно каже неправильний рік їхньої зустрічі, тому в дописі він обмежився приблизним часовим проміжком. А ось усі інші деталі шоумен пам’ятає дуже добре! З майбутньою дружиною він побачився на місточку. Коли вони пішли на перше побачення, то Юлія замовила борщ, що уже надзвичайно зацікавило Анатоліча.

Але шоумен не міг навіть уявити, наскільки цікавим виявиться життя поруч з коханою. На момент знайомства Анатолій важив на 20 кг більше та практично не займався спортом. Вперше на пробіжку він вийшов з Юлею, після чого спорт став невіддільною частиною життя ведучого. Також завдяки підтримці дружини він почав досягати кар’єрних успіхів.

Анатолій Анатоліч розповів про знайомство з дружиною
Анатолій Анатоліч розповів про знайомство з дружиною

Якщо до зустрічі з коханою Анатоліч працював виключно на радіо та вів досить буденний спосіб життя, то після знайомства досяг успіху, як телеведучий та блогер. А ще він почав багато подорожувати, споглядати світ з різних його ракурсів. Анатолій побачив океан, бо Юлія хотіла його побачити. Шоумен надзвичайно кохає свою дружину і в цьому коханні у них народилося багато чого прекрасного, а найголовніше — троє чудових дітей.

Сім’я для Анатолія Анатоліча — це все. Вона для шоумена вище за кар’єру та популярність. Ведучий залюбки з’являється на публіці в образі, деталі якого можуть не поєднуватися між собою, але зате пасують до вбрання його доньок. Також членом родини Анатолія є собака Айза. Тому заради неї він також готовий підібрати підхожий одяг (хоча і жартома).

Анатолій Анатоліч розповів про знайомство з дружиною
Анатолій Анатоліч розповів про знайомство з дружиною

Схожі статті