Марія Яремчук вразила правдою, що їй дісталося зі спадщини батька: “Мені ні копійки не перепадало”

Популярна українська співачка Марія Яремчук вразила правдою, що їй дісталося зі спадщини батька. Виявляється, ситуація вийшла дуже складною і суперечливою.

Марія Яремчук на відміну від багатьох своїх знаменитих колег ніколи не приховувала свого походження чи прізвища, відкрито їм користувалася і говорила про те, як пишається своїм батьком, як його любить, і як сумує. Така щирість, чесність та відкритий підхід одразу ж підкорив аудиторію.

Марія Назарівна приймала критику, розуміла, що до неї публіка вимогливі ще через її тата, усвідомлювала усі приховані процеси, і це не залишалося непоміченим.

Але так само Марія Яремчук свого часу не стала приховувати скандальної ситуації в її сім’ї. А полягала вона в тому, що у дівчини є двоє старших братів, яких народила інша жінка. Тобто вони брати та сестра лише по-батьковій лінії. При цьому вони ніколи не спілкувалися між собою в дитинстві, а пізніше зіштовхнулися з неприємними розбірками, які були пов’язані зі спадщиною батька. Мова йде і про нерухомість і про роялті.

Марія Яремчук розповіла, що їй дісталося зі спадщини батька

Куди зникла Марія Яремчук
Марія Яремчук розповіла, що їй дісталося зі спадщини батька

Здавалося, що конфлікт між родичами давно залагоджений, про це розповідала і сама Марія Яремчук. Після цього вона взагалі завершила музичну кар’єру, і здавалося, що це питання взагалі більше ніколи не буде підійматися на публіці. Але не так склалося як гадалося.

Нещодавно Дмитро Яремчук вирішив прокоментувати новину про поповнення в сім’ї своєї сестри, а також поскаржився, що він її привітав, а відповіді не отримав. Співачка бурхливо відреагувала на подібне звинувачення, а також нагадала йому про його поведінку.

“Об’явився мій зведений брат Дмитро, і пожалівся пресі, що я така погана “специфічна сестра”, не відповіла йому у Viber – я навіть не бачила, бо Viber майже не користуюся. Ми не спілкувалися ніколи, – обурилася вона. – Чувак роками забирав усе роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна”

Схожі статті