Справжні леді: Камалія показала своїх дорослих дочок від мільярдера Захура – її найкраща винагорода

Найбагатша співачка України Камалія похвалилася досягненнями своїх дочок - Мірабелли та Арабелли, які яскраво виділялися серед решти учнів елітної британської школи.

Вже два роки доньки співачки Камалії та мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захур – Арабелла та Мірабелла навчаються в елітній британській школі в Лондоні. До цього дівчатка здобували освіту у спеціалізованій англійській школі у Києві. Співачка, яка минулого року після 20 років шлюбу оголосила про розлучення із чоловіком, регулярно відвідує їх. Так, напередодні Камалія знову приїхала до Великобританії, щоб побачити дітей, а також взяти участь у церемонії нагородження найкращих учнів однієї з популярних шкіл Лондона Belmont Mill Hill Prep School.

Камалія показала помітно підрослих доньок-красунь
Камалія показала помітно підрослих доньок-красунь

На урочистості артистка з’явилася разом із колишнім чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Пара зайняла найкращі місця для гостей і стали з нетерпінням чекати на початок церемонії. Про те, як все відбувалося, Камалія розповіла та показала на своїй сторінці в Інстаграм.

“Сьогодні для мене дуже особливий день, адже на святі батьків у школі моєї чудової дочки Мірабелли вручили відразу дві нагороди!”, – похвалилася співачка.

Першу нагороду дочка Камалії та Захура, яка закінчила 5 клас, отримала за процес та старанність. Другу – за друге місце у конкурсі цифрових новин. Школярі самостійно створюють короткі ролики та новинні репортажі.

“Я неймовірно пишаюся досягненнями та наполегливістю своїх дочок, Мірабелли та Арабелли”, – написала щаслива артистка.

Камалія зазначила, що її діти завжди намагаються і докладають максимум зусиль, для досягнення своїх цілей – чи то спорт, чи навчання, чи творчість. А для неї, як для мами, їх успіхи найкраща винагорода.

Нагадаємо, що дочки Камалії та Махаммада Захура з самого дитинства займаються кінним спортом, як і мама, музикою та гімнастикою. Ще зовсім маленькими, дівчатка брали участь у модних показах у ролі моделей. Арабелла та Мірабелла  вже стали справжніми сучасними леді і Оля Фреймут з етикетом тут ні до чого.

Схожі статті