Спливла таємниця, як Ротару відбила пісню у дружини Іво Бобула, з якою виросла в одному селі: “Мені байдуже”

Вадим Крищенко дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів, як Софія Ротару відібрала пісню у дружини Іво Бобула Сандулеси. Усі деталі події в нашій статті.

Про Софію Ротару в мережі завжди ходила багато чуток. Що вже казати про минулі часи, коли здебільшого основним джерелом інформації про зірок був лише телевізор.

Софія Михайлівна почула про себе багато різноманітних пліток, але так само зізнавалася, що в неї є секрети, і поділитися з ними вона не готова. Мовляв, коли покине сцену, тоді і заговорить про них. Судячи з усього, Ротару не збирається завершувати сценічну кар’єру, ніколи про це навіть не заговорювала, і можливо всі свої секрети унесе з собою.

Вадим Крищенко розповів, як Софія Ротару забрала пісню у Сандулеси

Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син Руслан Євдокименко
Вадим Крищенко розповів, як Софія Ротару забрала пісню у Сандулеси

Але деякі речі про артистку вже розповідають її колеги, з якими вона давно не спілкується, але з якими пройшла чималий шлях. Наприклад, нещодавно Вадим Крищенко повідав про те, як Софія Михайлівна відбила пісню у дружини Іво Бобула Лілії Сандулеси.

“”Білі нарциси” спочатку її заспівала Лілія Сандулеса. Ротару почула і каже: “Я буду її співати”. Композитор пісні Геннадій Татарченко, автор музики, каже: “То вже її співають”. Вона: “А мені байдуже, хто її співає!”. Я був присутнім на записі цієї композиції”

Дану композицію Софія Михайлівна записувала 2 дні, і не погоджувалася на менші результати навіть тоді, коли у студії говорили про те, що все виходить добре, і можна завершувати роботу.

Нагадуємо, що останні 2 з половиною роки Софія Михайлівна не виступає і не виходить на публіку. Про свою позицію вона також не говорила, але завжди реагувала на трагічні події в Україні та виражала свої співчуття.

Зокрема, оточення Софії Михайлівни неодноразово говорила про те, що вона не виїжджала з України, а ховалася у Львові. Тим часом її колеги з росії неодноразово намагалися на неї вилити багато бруду.

Схожі статті