Ірина Федишин розповіла про третю вагітність і зізналася, коли зʼявиться дитина: “Ми батькам не розповідали”

Знаменита українська співачка Ірина Федишин вперше розповіла про свою третю вагітність та розповіла, коли фанатам очікувати на новину про появу дитини.

Як відомо, Ірина Федишин вже встигла стати матір’ю вдруге. Її продюсером являється її коханий чоловік, який окрім того я великим патріотом України, і робить все можливе, аби наблизити перемогу.

Попри усі складнощі та трагедії навколо Ірина також продовжує активно працювати, і зокрема навіть знімає кліп. Останні наробив чимало шуму в мережі. Справа в тому, що шанувальники почали підозрювати артистку у вагітності, так як вона постала у відеоряді з величезним животом.

Часто знаменитості використовують своє цікаве положення у якості піару. Маючи можливість знятися вагітними, вони створюють кліпи, чекають деякий час, поки народиться дитина, і лише після цього презентують роботу.

Ірина Федишин розповіла про третю вагітність і зізналася, коли зʼявиться дитина

 Ірина Федишин розповіла про третю вагітність і зізналася, коли зʼявиться дитина: “Ми батькам не розповідали”

Втім, Ірина Федишин вирішила повністю прояснити дану ситуацію і дала ексклюзивний коментар. У ньому вона зізналася, що насправді не перебуває в цікавому положенні і цей образ був використаний лише заради сюжету.

“Мені здавалося, якщо чесно, що всі зрозуміли, що це був лише кліп. Але виходить – ні. Навіть моя мама, яка все-все про мене знає, подивилася відеокомпозицію, та й каже: “Я не зрозуміла, що це таке?”. Ми батькам не розповідали, про що буде кліп, лише з режисером це обговорювали”

Варто відзначити, що Ірина дуже довго тримала інтригу, і не розповідала, чи дійсно перебуває у цікавому положенні або все ж таки вирішила приміряти на себе цей образ ще раз, маючи подібний досвід щонайменше двічі. Втім, бажаний ефект був досягнутий, і Ірина змогла привернути увагу до своєї творчості зокрема до своєї роботи.

На даний момент Ірина Федишин продовжує бути матір’ю двох прекрасних діток, хоча не так давно і говорила про можливість планування третьої вагітності.

Схожі статті