“Офігенно стильний”: 52-річний Дмитро Коляденко, після розставання з Іриною Білик вразив новим образом

Відомий український шоумен і хореограф Дмитро Коляденко після остаточного розриву з Іриною Білик зробив те, що всі так давно від нього чекали.

Нещодавно в інтерв’ю Славі Дьоміну популярний шоумен і хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що вже кілька місяців взагалі не спілкується зі своєю колишньою дружиною та дуже близькою подругою – співачкою Іриною Білик. До цього в них неодноразово траплялися сварки, проте парі завжди вдавалося відновити дружні стосунки. На цей раз, за ​​словами Дмитра, вони розлучилися остаточно.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

“Все крапка! Відносини закінчилися!”,- твердо сказав шоумен і почав розповідати про свої плани як на особисте життя, так і на творчість.

Зазначимо, що на початку війни Дмитро Коляденко, як і багато українців, був дуже розгублений і не розумів, що робити далі. Усі шоу-програми проекти та спектаклі, в яких він брав участь, припинилися, нової роботи йому ніхто не пропонував. Згодом усе налагодилося. Зараз Дмитро, як і раніше, перебуває в строю.

А нещодавно сталося те, що так давно від нього чекали. Хореограф знявся в атмосферній чорно-білій фотосесії у фотографа Іллі Карлова, котрий уже встиг попрацювати з багатьма українськими знаменитостями зі світу культури. Зазначимо, що майстру вдалося чітко передати настрій Дмитра та його неповторну харизму.

52-річний Дмитро Коляденко знявся в атмосферній фотосесії
52-річний Дмитро Коляденко знявся в атмосферній фотосесії

“Чарівний Дмитро Коляденко”, – написав у коментарі Ілля Карлов.

Свої перші враження вже встигли висловити шанувальники артиста, зокрема й єдиний син Дмитра від знаменитого хореографа Олени Коляденко.

“О найс”, – коротко написав Філіп Коляденко і залишив чорне серце для батька.

“Дмитро, це окремий вид мистецтва. Людина, яка надихає”, “Дмитро, Ви чудова і світла людина. Бажаю Вам, тільки всього найкращого!”, “Ох які фото гарні”, “Ти як завжди гарний та офігенно стильний”, – писали у коментарях.

Зазначимо, що Дмитро Коляденко завжди вирізнявся серед зіркових колег своїм неймовірним почуттям стилю. Всі його появи на публіці відразу запам’ятовувалися і ще довго обговорювалися в Мережі і цей образ не виняток.

Схожі статті