Кожна деталь має сенс: Огнєвіч розповіла про свій ексклюзивний костюм з крилами – “Мурашить від розуміння”

Співачка Злата Огнєвіч докладно розповіла про костюм, який був спеціально створений для неї для виконання саундтреку до фільму "Конотопська відьма". Кожна деталь має сенс.

Як стало відомо, популярна співачка Злата Огнєвіч, яка має неймовірно красивий і сильний голос, записала саундтрек до українського фільму “Конотопська відьма”, прем’єра якого незабаром відбудеться. Спеціально для співачки було створено ексклюзивну сукню з безліччю деталей, кожна з яких має таємний зміст.

Поки всі готуються до прем’єри, Злата вирішила детальніше розповісти про свій незвичайний костюм. Так, лише ескізи створювалися близько двох місяців. Дизайнери кілька разів досконально продумували всі деталі, перш ніж прийти до фінального образу для зйомки.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Сукню Злати Огнєвіч вирішили виконати із чотирьох видів тканини, а для ручної вишивки птахів було використано понад 10 відтінків синього кольору. Кожна з деталей костюма має сенс і символізм. Візерунки, які були на швах – це обереги. Злата обрала значення, яке найбільше їй відгукується сьогодні – це сила та дух.

“Саме про маленьку пташку, яка б’ється за свою рідну землю і все, що так любити…”,- сказала у коментарі співачка.

Особлива увага була приділена до створення крил довжиною майже 1,5 метра та пір’я у 6-ти різних розмірах та 10-ти різних відтінках, починаючи від білого та сріблястого до небесно-блакитного та насичено синього. Кожна пір’їнка вирізалася окремо.

Завершенням образу стали коси. Вони мали асоціюватися з образом казкової принцеси Мононоке, яка відчайдушно намагається захистити ліс та природу від жорстоких людей.

Зазначимо, що співачку було обрано на виконання головного саундтреку до фільму “Конотопська відьма” не випадково. На думку викладача вокалу, яка нещодавно проаналізувала Злати Огнєвіч, вона має неймовірно сильний і красивий голос і майстерно володіє кількома техніками вокалу.

Схожі статті